A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Ο ΛΑΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

E-mail Εκτύπωση PDF

PATERASΜία πρωτοφανής εκκωφαντική σιωπή της δυστυχίας και μία πρωτόγνωρη απαξίωση για το πολιτικό σύστημα επικρατούν σήμερα στην κοινωνία μας. Η μεγάλη κρίση, που οδήγησε τους πολίτες στην εξαθλίωση, οφείλεται, κυρίως, στα πολιτικά εγκλήματα, όσων μας κυβέρνησαν μέχρι σήμερα.

Το τεράστιο χρέος των 360 δις. Ευρώ, το έστησαν η φαυλότητα, η ανευθυνότητα, ο λαϊκισμός, το διεφθαρμένο, αρτηριοσκληρωτικό και πολυδάπανο κράτος, με χιλιάδες υπηρεσίες, οι αρμοδιότητες των οποίων απέκλειαν την ομαλή λειτουργία, του δήθεν κράτους πρόνοιας.

Μέσα στην κρατική και κοινωνική αυτή κατάντια μεγαλούργησαν η ρεμούλα, η διαφθορά, η αναξιοκρατία και το απίστευτο πελατειακό κράτος. Έτσι φόρτωσαν στον πολίτη και στα ασφαλιστικά ταμεία, χιλιάδες «μαϊμούδες» ανάπηρους, συνταξιούχους με δύο και τρεις συντάξεις, χωρίς να 'χουν πληρώσει ούτε ένα ευρώ για την ασφάλισή τους και πάμπλουτους, κυρίως, πολιτικούς, οι οποίοι μέχρι χθες δεν είχαν ούτε δεύτερο παντελόνι να φορέσουν.

Τώρα το πολιτικό σύστημα προσπαθεί να επιβιώσει, αφού από παντού αποδοκιμάζεται και αφού ο δικομματισμός κατέρρευσε, σαν χάρτινος πύργος. Μέσα από τους μηχανισμούς που διαθέτει στήνει διαδικασίες δήθεν ΚΑΘΑΡΣΗΣ, για να δείξει στο λαό ότι διώχνει από πάνω την σαβούρα, που το κατατρώγει. Όλα βέβαια αυτά γίνονται στο επίπεδο του επικοινωνιακού παιχνιδιού, χωρίς να μπαίνει στην ουσία της καταστροφής, που όλοι μας ζούμε.

Τρεις λίστες με 32 πολιτικά πρόσωπα διατυμπανίζουν τελευταία, πως πρόκειται να βγάλουν στον αέρα. Το ποιοί, όμως, είναι το κρατούν επτασφράγιστο μυστικό κι έτσι ενδεχομένως να λασπωθούν και πρόσωπα που δεν έκλεψαν το δημόσιο χρήμα.

Απαίτηση του πολίτη δεν είναι να του ρίχνουν στάχτη στα μάτια με δήθεν λίστες 32 ή 52 πολιτικών κλεφτών. Ο λαός θέλει να περάσουν από ... κόσκινο όλοι όσοι κυβέρνησαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο την χώρα. Πρωθυπουργοί, Υπουργοί, Γενικοί Γραμματείς και φαρισαίοι, Διοικητές και Πρόεδροι ΔΕΚΟ και άλλων οργανισμών, Βουλευτές, Δήμαρχοι, κυρίως «Καποδιστριακοί», Νομάρχες, μεγαλοεκδότες, προμηθευτές του Δημοσίου και Υπάλληλοι που μπήκαν φτωχοί και ... ξυπόλητοι στο Δημόσιο και έφυγαν πάμπλουτοι.

Εάν η σημερινή κυβέρνηση θέλει να κόψει τον ομφάλιο Λώρο με το παρελθόν πρέπει να ρίξει στο ΠΥΡ το εξώτερο όχι μόνο 32 πολιτικούς, αλλά τα δεκάδες χιλιάδες λαμόγια που λεηλάτησαν το κράτος και φυσικά να χτίσει ΝΕΟ ΚΡΑΤΟΣ με δομές λειτουργικές και με αξιοκρατία και διαφάνεια παντού.

Μπορεί αυτό το σάπιο σύστημα ν' αλλάξει, όταν πολλοί απ' αυτούς που μας οδήγησαν στην καταστροφή είναι ακόμα μέσα σ' αυτό;

Πάντως ο λαός θέλει να μάθει την αλήθεια για το σημερινό του ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ. Οι πολιτικές εξαθλίωσης όσο αναγκαίες κι' αν είναι μπορεί να οδηγήσουν σε βίαιες πολιτικές και κοινωνικές αλλαγές. Άπλετο λοιπόν φως να χυθεί στον παράνομο πλουτισμό των πολιτικών και των ανθρώπων της διαφθοράς.

Γράφει ο Δρ. ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ, D.Ed., M.Ed., Ph.D.

Δημοτικός Σύμβουλος – Πολιτευτής

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com