A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Το πρόγραμμα της εορτής των ονομαστηρίων του Σε-βασμιώτατου

E-mail Εκτύπωση

11a1aTheoklitos200Στις 26 Φεβρουαρίου η Εκ-κλησία μας εορτάζει την μνήμη του Αγίου μάρτυρος Θεοκλήτου. Κατά την ημέρα αυτή άγει την ονοματική του εορτή...

ο Σεβ. Μητροπολίτης μας, κ. ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ, ο οποίος θα την εορτάσει κατά το κάτωθι πρόγραμμα:
Την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου και ώρα 6.00 το απόγευμα θα τελεσθή ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Βησσαρίωνος.
Την Τετάρτη, κυριώνυμο ημέρα της εορτής του Σεβασμιωτάτου, θα τελεσθή Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Βησσαρίωνος, στην οποία θα προστή ο εορτάζων ο Σεβ. Μητροπολίτης μας, πλαισιούμενος από τον ιερό Κλήρο της Ιεράς Μητροπόλεώς μας και από τους άλλους Αρχιερείς, οι οποίοι θα προσέλθουν, προκειμένου να συμμετάσχουν εις την εορτήν αυτού.
Ο Σεβ. Μητροπολίτης μας θα δεχθεί τις ευχές του χριστεπωνύμου πληρώματος, κατά την διανομήν του Αντιδώρου, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας.

 

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com