A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΘΟΥΝ ΜΕ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

E-mail Εκτύπωση PDF

ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΑΜΗΛΟΣ

tamilosΔήμοι της Θεσσαλίας θα συνεργασθούν με Δήμους της Γερμανίας για την απόκτηση τεχνογνωσίας σε θέματα οργάνωσης και οικονομικής ανάπτυξης.
Στα πλαίσια της συνεργασίας της Αυτοδιοίκησης με τους Δήμους της Γερμανίας δήμοι του νομού μας θα επιλέξουν ένα δήμο της Γερμανίας με τον οποίο θα συνεργασθούν σε συγκεκριμένο αντικείμενο από αυτά που αναφέρονται στο σύμφωνο συνεργασίας που υπογράφουν τα δύο κράτη.

Με προσωπική μου παρέμβαση στον υπουργό Εσωτερικών επιδιώκουμε και οι τέσσερις δήμοι να συμπεριληφθούν στο σχέδιο του οποίου η δαπάνη θα καλυφθεί εξ' ολοκλήρου.

Συμφωνία υλοποίησης πιλοτικής φάσης μεταφοράς τεχνογνωσίας μεταξύ φορέων της Τ.Α Γερμανίας και Ελλάδας . (Εισηγητής κ. Κομήτσας )

Στις 7-12-2012 στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας μεταξύ των ΠΕΔ Θεσσαλίας , Κεντρικής  Μακεδονίας , Δυτικής Μακεδονίας , Ανατολικής  Μακεδονίας και Θράκης  και εκπροσώπων της Γερμανικής Τ.Α. της περιοχής Βάδης Βυρτεμβέργης , που εκπροσωπήθηκαν από τον Πρόεδρο της Ένωσης Δήμων & Κοινοτήτων κο Roger Kehle  και από το γενικό Πρόξενο Γερμανίας στην Ελλάδα κ.Wolgang Hoelscher-Obermaier.

Μέσα από τη συζήτηση αναδείχθηκε η σημασία που έχει η μεταφορά τεχνογνωσίας και η παροχή συμβουλευτικής υποστήριξης από τη γερμανική πλευρά σε συγκεκριμένα πεδία όπως η διαχείριση των απορριμμάτων , η ενέργεια , η ύδρευση –αποχέτευση, ο τουρισμός κλπ. Ο Γερμανός πρόεδρος δήλωσε διατεθειμένος να επιστρατευθούν με δαπάνες κυρίως της Γερμανικής πλευράς , ειδικοί σε κάθε πεδίο , οι οποίοι θα προσφέρουν σε εθελοντική βάση τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους. .

Συμφωνήθηκε ότι οι ΠΕΔ θα αναλάβουν την πρωτοβουλία να συγκεντρώσουν και να ιεραρχήσουν τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δήμο. Αυτή η ενέργεια έγινε ήδη μέσω ενός ερωτηματολογίου που έχει σταλεί στους δήμους από την ΠΕΔ Θεσσαλίας .

Στη συνέχεια ο Γερμανός γενικό πρόξενος αποδεχόμενος την πρόσκλησή μου μας επισκέφθηκε στη Λάρισα στα γραφεία της ΠΕΔ όπου συνεχίσθηκε ο διάλογος και δόθηκαν διευκρινιστικές απαντήσεις σε ερωτήσεις που τέθηκαν από τους παρευρισκομένους δημάρχους της περιοχής μας.

Η συγκεκριμένη συνεργασία για να ολοκληρωθεί  επίσημα και για να περάσουμε στο στάδιο της υλοποίησης πρέπει να υπογραφεί  Σύμφωνο συνεργασίας μεταξύ των τεσσάρων  ΠΕΔ και της Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων της Βάδης Βυρτεμβέργης.

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com