A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Επιστολή Ζαρόπουλου Ιωάννη: ‘’Προς αποκατάσταση της Αλήθειας’’

E-mail Εκτύπωση

1a1aianniszaropoulosΝιώθω την ανάγκη ως πρώην αιρετός του Δήμου Μετεώρων, να γράψω αυτήν την επιστολή ώστε να ενημερώσω τους πολίτες του Δήμου για το θλιβερό συμβάν που έλαβε... χώρα στις 24/04/2020, ημέρα Δευτέρα, για αποκατάσταση της αλήθειας και αποφυγής στρεβλών πληροφοριών από κάθε πλευρά. Τα γεγονότα έχουν ως εξής:
Τελειώνοντας την εργασία μου δέχτηκα τηλεφώνημα από φιλικό μου πρόσωπο (στις 16:00), που με προσκαλούσε στην οικία του. Ανταποκρινόμενος θετικά στην πρόταση, βρέθηκα στο φιλικό σπίτι σε μια παρέα τεσσάρων ατόμων μεταξύ των οποίων και ο κ. Παπαχρήστος Σωτήριος, ο οποίος εκείνη την στιγμή δεν βρισκόταν στην πρέπουσα σωματική, νοητική και πνευματική κατάσταση. Αναφέρομαι στον εν λόγω κύριο, διότι είναι το άτομο που πυροδότησε την κατάσταση και συνεχίζει να ψεύδεται έως σήμερα για το συγκεκριμένο συμβάν.
Αρχικά, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου χρησιμοποιώντας υβριστική φρασεολογία που δεν αρμόζει στο κύρος της θέσης του αλλά ούτε βέβαια και σε οποιονδήποτε άνθρωπο αντίστοιχης ηλικίας, πρόσβαλε επί δέκα περίπου λεπτά, εντεταλμένο σύμβουλο του Δημάρχου που βρισκόταν στην παρέα, με ακατανόμαστες φράσεις,( αν χρειαστεί θα δημοσιοποιήσω τον μονόλογο του κ. Παπαχρήστου) ενώ εκφράζω τον θαυμασμό μου για την τιτάνια υπομονή του συμβούλου.
Στην συνέχεια, για τα επόμενα δέκα λεπτά ''είχα την τιμητική μου'' και ο κ. Παπαχρήστος με στόλισε με χυδαία κοσμητικά επίθετα. Αφού λοιπόν τον ανέχτηκα επί δέκα συνεχόμενα λεπτά, έχασα εν τέλει την ψυχραιμία μου και του απάντησα χρησιμοποιώντας το δικό του λεξιλόγιο, ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ! Με την παρέμβαση του τετάρτου προσώπου της παρέας και της οικοδέσποινας, τους οποίους ευχαριστώ δημόσια για την στάση τους, αποχώρησα δείχνοντας σεβασμό προς το φιλικό σπίτι και τους οικοδεσπότες, σε αντίθεση με ότι γράφτηκε και ειπώθηκε αλλά και σε αντίθεση με τον κ. Παπαχρήστο που κατάφερε σε λίγα λεπτά να αμαυρώσει την συνάντηση στην οικία που μας φιλοξενούσε. Φεύγοντας, κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος μου αλλά συγκρατήθηκε από τον εντεταλμένο σύμβουλο του Δημάρχου.
Μετά την αποχώρηση μου και περίπου στις 17:00 ο κ. Παπαχρήστος, ξεκίνησε να μου τηλεφωνεί, σε έξαλλη κατάσταση, να με προκαλεί με χυδαίους τρόπους, κοσμητικά επίθετα και να με προειδοποιεί πως ψάχνει να με δείρει. Νταηλίκια δηλαδή από άτομο που εκπροσωπεί την φωνή του λαού στα πολιτικά θέματα της περιοχής μας. Θέλοντας να φανώ πιο νοήμων και λογικός, του πρότεινα να ηρεμίσει, να επανέλθει στην λογική και να λύσουμε το θέμα την επόμενη μέρα το πρωί. Εν τέλει, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου έπειτα από άπειρες τηλεφωνικές κλήσεις,(αν χρειαστεί θα ζητήσω άρση τηλεφωνικού απορρήτου για του λόγου το αληθές) και στις 20:30, μου ξανά τηλεφώνησε για να με ενημερώσει πως ήδη ερχόταν στο σπίτι μου και βρίζοντάς με, μου έλεγε να κατέβω. Τον ρώτησα αν ήταν σε νηφάλια κατάσταση και εκείνος μου απάντησε ''Ναι''. Κατεβαίνοντας λοιπόν αντίκρισα τον κ. Παπαχρήστο κλειδωμένο στο αυτοκίνητό του , με κατεβασμένο παράθυρο να βρίζει με χυδαίους χαρακτηρισμούς για πολλοστή φορά. . Στο σημείο αυτό να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τη σύζυγό μου και τα παιδιά μου, που όρθωσαν τείχος προστασίας ανάμεσά μας, και αποφύγαμε τα χειρότερα...
Έπειτα, ο εκπρόσωπος του λαού στα κοινά, φεύγοντας αρχικά με την ουρά στα σκέλια, και νομίζοντας εγώ πως όλα έχουν λάβει τέλος, εμφανίστηκε περίπου στις 21:00 με δύο ''μπράβους'' φίλους του μπροστά στην είσοδο του σπιτιού μου με άγριες διαθέσεις. Φτάνοντας λοιπόν οι τρείς τους σπίτι μου, ο ένας εκ των δύο φίλων του, μόλις με αντίκρισε, με ένα νεύμα αποχώρησε με τα πόδια χωρίς να πει κουβέντα προφανώς αναγνωρίζοντας το λάθος του. Τότε κάλεσα τον δεύτερο φίλο του και τον ρώτησα '' Τι ακριβώς γυρεύεις στο σπίτι μου τέτοια ώρα και για ποίον λόγο ήρθες;''. Μου αποκρίθηκε ως εξής: ''Σου ζητάω συγνώμη δεν ήξερα σε ποιό σπίτι πηγαίναμε'' και συνέχισε λέγοντας ότι ο κ. Παπαχρήστος τους ενημέρωσε ότι τον δείρανε τρία άτομα, πως έψαχναν να τους βρουν και πως τελικά κατέληξαν σπίτι μου. Στην συνέχεια, αναγνωρίζοντας το λάθος τους αποχώρησαν. Και ερωτώ τους δύο φίλους του, πως εμπιστεύτηκαν ένα άτομο το οποίο δεν είχε πνευματική διαύγεια την συγκεκριμένη στιγμή, γιατί, αφού κατάλαβαν ότι δεν βρισκόταν σε ήρεμη και λογική κατάσταση, δεν προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν, παρά μόνο τον ακολούθησαν, μη ξέροντας πού πήγαιναν, και ρισκάροντας πως αν πήγαιναν σε κάποιο σπίτι όπου ο ιδιοκτήτης θα απαντούσε με άλλους τρόπους, τι θα γινόταν;
Τελειώνοντας λοιπόν, μπήκα σε αυτήν την διαδικασία της επιστολής διότι ο κ. Παπαχρήστος την επομένη διαστρέβλωσε την αλήθεια των γεγονότων με ψευδείς ισχυρισμούς όπως: 1) ότι εγώ επιτέθηκα στον ιδιοκτήτη του φιλικού σπιτιού και μπήκε ανάμεσα για να μας ηρεμήσει και τελικά μαλώσαμε (ειπώθηκε σε τρίτους) μέγα ψέμα, 2) ότι εγώ τον έβρισα άσχημα και για αυτό αντέδρασε, ενώ, όπως προανέφερα, επί δέκα λεπτά με είχε στολίσει με χυδαία κοσμητικά επίθετα και έπειτα αντέδρασα, και 3) ότι με ξυλοκόπησε έξω από το σπίτι μου, αυτό και αν είναι ψέμα, διότι εάν είχε γίνει δεν θα επέστρεφε με τους δύο φίλους του. Αυτός ο άνθρωπος τυγχάνει Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, εκπροσωπεί τον λαό στα κοινά, και εκφράζει την κοινή γραμμή του συνδυασμού του. Πιστεύω ότι οι ενέργειες του Προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου είναι προσωπικές και μεμονωμένες και δεν εκφράζουν κανένα άλλο, διότι δεν μπορώ να φανταστώ ότι όποιος έχει διαφορετική άποψη στα πολιτικά του θέλω, θα δέχεται αυτού του είδους τις ανάρμοστες συμπεριφορές.

Με εκτίμηση,

Ζαρόπουλος Ιωάννης
Δημότης Δήμου Μετεώρων, Τεχνίτης Μαρμάρων.

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com