A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Συνάντηση Εμπορικού Συλλόγου με Δημοτική Αρχή

E-mail Εκτύπωση

1a1aemporikos400Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στις 3-5  πραγματο-ποιήθηκε συνάντηση εκπροσώπων του ΔΣ με τον Δήμαρ-χο κύριο Αλέκο και τους Αντιδημάρχους, κ. Φωλίνα, ...

κ. Τσίκαρη,  κ. Λύπα, κ. Θώμο, κ. Παπανικολάου καθώς και τον κ. Λύχο από την Τεχνική Υπηρεσία και κ. Νικολογιάννη, Σύμβουλο τουρισμού.
Έγινε εκτεταμένη συζήτηση σχετικά με θέματα που μας απασχολούν, αναφέρουμε συνοπτικά τα παρακάτω:
1. Open Mall – Ενημερωθήκαμε για το status του έργου και ζητήσαμε να δημιουργηθεί μια ομάδα εργασίας με τη συμμετοχή του Συλλόγου, που θα συναντάται 1 φορά το μήνα, ώστε να ξεκινήσουμε από κοινού να μελετάμε το έργο και τις λεπτομέρειες ώστε να υλοποιηθεί με τον πιο ομαλό και καλύτερο δυνατό τρόπο. Το έργο θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τον Ιούνιο του 2022.
2. Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (Σ.Β.Α.Κ.) – Ζητήσαμε να προχωρήσει το συντομότερο δυνατό ώστε τα αποτελέσματα αυτού του σχεδίου να μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην υλοποίηση του Open Mall.
3. Δεδομένης της μηδενικής τουριστική Κίνηση στο Δήμο Μετεώρων λόγω κορονοϊού – Εκφράσαμε την ανησυχία μας και ζητήσαμε να υπάρξει σχέδιο και άμεσες ενέργειες για να βοηθηθεί η τοπική οικονομία που βάλλεται ανεπανόρθωτα. Θεωρούμε σημαντικό να υπάρξει περαιτέρω προβολή του Δήμου και άλλες ενέργειες σε συνεργασία με άλλους Δήμους ή φορείς καθώς και με την Περιφέρεια.
4. Θέματα Καθημερινότητας – ζητήσαμε τις άμεσες ενέργειες του Δήμου σχετικά με τα παρακάτω
a. Καθαριότητα με Βυτιοφόρο στο κέντρο μια φορά την εβδομάδα
b. Καθαριότητα με μάνικα κάθε Παρασκευή στο χώρο της λαϊκής
c. Φώτα στην οδό Κονδύλη και στην Θεμιστοκλέους
d. Προβλήματα με την κίνηση και το παρκάρισμα των οχημάτων στις κεντρικές οδούς
5. Τρέχοντα έργα ανάπλασης πεζοδρομίων, αερίου, ύδρευσης – Ζητήσαμε ενέργειες επίβλεψης αλλά και καθαριότητας καθώς και ενέργειες ώστε να μην δημιουργούνται προβλήματα στην κίνηση των πεζών και οχημάτων
6. Κλείσιμο Τρικάλων και διευκρινίσεις σχετικά με το πλάνο πεζόδρομο στην πόλη – Ζητήσαμε να είναι ξεκάθαρο στους πολίτες ποιο είναι το πλάνο και να βρεθούν οι λύσεις για αυτούς που ενδεχομένως θίγονται τα συμφέροντα ώστε να μην υπάρχει σύγχυση στην πόλη με τις διαφορετικές απόψεις.
7. Τέλος, υπενθυμίσαμε την πρόταση του Συλλόγου για δημιουργία Προσκυνηματικής Διαδρομής και περαιτέρω αξιοποίηση της Παναγίας αλλά και γενικότερα της περιοχής της παλιάς πόλης, την οποία έχουμε συζητήσει και με τον Σεβασμιότατο. Ζητήσαμε περαιτέρω ενέργειες και επόμενα βήματα.

 

Εκ μέρους του ΔΣ

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com