A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Προκήρυξη για πρόσληψη μονίμων αξιωματικών στο στρατό

E-mail Εκτύπωση PDF

1a1a11monimoiΠροκήρυξη Διαγωνισμού για την Πλήρωση κενών θέσεων Ανθυπολοχαγών  Στρατιωτικών  Δικαστικών  Γραμματέων εξέδωσε το ΑΣΕΠ. ...

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί από 15 Σεπτεμβρίου έως 04 Δεκεμβρίου 2020.
Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν τα παρακάτω προσόντα: α. Να έχουν την ελληνική ιθαγένεια. Γίνονται δεκτοί και υποψήφιοι ομογενείς που δεν έχουν την ελληνική ιθαγένεια, την οποία όμως αποκτούν αυτοδίκαια, με την κατάταξή τους, όπως ορίζει ο Κώδικας Ελληνικής Ιθαγένειας [άρθρο 4 του ν. 3284/2004 (Α' 217)]. β. Να μην έχουν υπερβεί το εικοστό ένατο (29ο) έτος της ηλικίας τους την 31η Δεκεμβρίου του έτους λήξης της προθεσμίας υποβολής των δικαιολογητικών. Η ηλικία αποδεικνύεται από το δελτίο αστυνομικής ή στρατιωτικής ταυτότητας ή, σε περίπτωση αμφισβήτησης, από τη ληξιαρχική πράξη γέννησης που έχει συνταχθεί μέσα σε ενενήντα (90) ημέρες από τη γέννηση. Αν δεν υπάρχει τέτοια πράξη, η ηλικία αποδεικνύεται από το μητρώο αρρένων για τους άνδρες και από το γενικό μητρώο για τις γυναίκες. Αν υπάρχουν περισσότερες εγγραφές στο οικείο μητρώο επικρατεί η πρώτη χρονολογικά εγγραφή. Διόρθωση της εγγραφής, με οποιονδήποτε τρόπο, δεν λαμβάνεται υπόψη. γ. Να έχουν ανάστημα που καθορίζεται από τις ισχύουσες διατάξεις περί κρίσης της σωματικής ικανότητας των στρατιωτικών που αφορούν στους Αξιωματικούς που κατατάσσονται απ' ευθείας στα μόνιμα στελέχη, ήτοι οι άνδρες υποψήφιοι ανάστημα τουλάχιστον 1,70 μ. και οι γυναίκες τουλάχιστον 1,60 μ., αμφότεροι χωρίς υποδήματα. δ. Να είναι κατάλληλοι, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις περί κρίσης της σωματικής ικανότητας των στρατιωτικών που αφορούν στους Αξιωματικούς που κατατάσσονται απευθείας στα μόνιμα στελέχη (π.δ. 11/2014, Α' 17). ε. Να κριθούν κατάλληλοι στις ψυχοτεχνικές εξετάσεις και επιτυχόντες στις αθλητικές δοκιμασίες, που προβλέπονται στο άρθρο 7 του π.δ. 115/2013 (Α' 149). στ. Να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές υποχρεώσεις τους ή να έχουν απαλλαγεί νόμιμα από αυτές, εφόσον είναι άρρενες και έχουν την ελληνική ιθαγένεια. Δεν γίνονται δεκτοί όσοι έχουν αναγνωριστεί ως αντιρρησίες συνείδησης. ζ. Να είναι πτυχιούχοι Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (AEI) Πανεπιστημιακού Τομέα, της ημεδαπής ή της αλλοδαπής. Αν ο τίτλος έχει αποκτηθεί στην αλλοδαπή απαιτείται πιστοποιητικό αναγνώρισής του από τον Διεπιστημονικό Οργανισμό Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης (ΔΟΑΤΑΠ). η. Να γνωρίζουν την αγγλική ή τη γαλλική ή τη γερμανική γλώσσα σε επίπεδο τουλάχιστον καλό (Β2), σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις που καθορίζουν τα προσόντα διορισμού σε θέσεις φορέων του δημοσίου τομέα. θ. Να έχουν γνώση χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή στα αντικείμενα: 1) επεξεργασίας κειμένων, 2) υπολογιστικών φύλλων και 3) υπηρεσιών διαδικτύου, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις που καθορίζουν τα προσόντα διορισμού σε θέσεις φορέων του δημοσίου τομέα. Τα παραπάνω προσόντα, πλην του προσόντος της περίπτωσης β΄, για το οποίο καθορίζεται διαφορετικά, πρέπει να συντρέχουν τόσο κατά την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας κατάθεσης των δικαιολογητικών, όσο και κατά την ημερομηνία κατάταξης των επιτυχόντων.
Όσοι έχουν τα προσόντα που αναγράφονται στην προκήρυξη και επιθυμούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό υποβάλλουν, εντός κλειστού φακέλου, αίτηση, στο ΓΕΕΘΑ, όπως στο συνημμένο υπόδειγμα, με επισυναπτόμενα δικαιολογητικά, είτε με κατάθεση στο Γραφείο Ενημερώσεως Κοινού Αθήνας, Στρατόπεδο ΠΑΠΑΓΟΥ, Λεωφ. Μεσογείων 227-231, Χολαργός Aττικής.
Πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό παρέχονται από το ΓΕΕΘΑ/Β΄ΚΛ/Β6/ΤΜ.ΜΕΤΑΒΟΛΩΝ (τηλ. 210-6571079 και 210-6574173), τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

 

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com