A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Δήλωση Υποψηφιότητας του Χρήστου Σινάνη για το δη-μαρχιακό θώκο του Δήμου Μετεώρων

E-mail Εκτύπωση

1a1a11xristossinanisΑγαπητές μου συνδημό-τισσες, αγαπητοί μου συνδημότες, Με αίσθημα ευθύνης και με απόλυτη ειλικρίνεια απευθύνομαι ξανά σε εσάς, ένα χρόνο μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019. ...

Δώσαμε όλοι και εγώ προσωπικά και η παράταξη της οποίας ηγούμαι και όλοι εσείς, χρόνο στη νέα Δημοτική Αρχή για να δουλέψει και να υλοποιήσει το πρόγραμμά της. Δυστυχώς 1 χρόνο μετά, τα αποτελέσματα είναι αποκαρδιωτικά. Ίντριγκες, δημόσιες αντιμαχίες, διαγκωνισμοί για το ποιος θα πρωτοβολέψει «τα δικά του παιδιά», απαξίωση του ίδιου του Δημοτικού μας Συμβουλίου.
Σ' αυτή τη κρίσιμη ώρα δεν υπάρχουν περιθώρια για πισωγυρίσματα και περαιτέρω πειράματα. Δεν μας επιτρέπεται να σιωπήσουμε πια.
Με αίσθημα ευθύνης απέναντί σας, με την ειλικρίνεια και την εντιμότητα που μας χαρακτηρίζει και μας την αναγνωρίζεται, κάνω σήμερα γνωστή την εκ νέου υποψηφιότητά μου για τη θέση του δημάρχου Δήμου Μετεώρων, ενόψει των εκλογών του 2023, επικεφαλής της παράταξης η οποία πέτυχε μέσα στην 5ετία 2014-2019 όλα τα μεγάλα στοιχήματα που είχε θέσει και τα οποία όλοι σας γνωρίζετε.
Συνδημότισσες και συνδημότες
Με ξέρετε και σας ξέρω. Μας γνωρίζετε και σας γνωρίζουμε. Παρά τα όποια λάθη και τις τυχόν παραλείψεις γνωρίζετε καλά πως δουλέψαμε σκληρά, με ανιδιοτέλεια, έντιμα για μια 5ετία ως Δημοτική Αρχή και με αίσθημα ευθύνης στεκόμαστε ως αντιπολίτευση για το καλό του τόπο μας.
Σ' αυτή τη νέα προσπάθεια που σήμερα ξεκινάμε, δεν περισσεύει κανείς. Καλούμε όλους τους ενεργούς πολίτες, όλους τους δημότες μας σε έναν ανοικτό και ειλικρινή διάλογο. Να κρατήσουμε αυτά που μας ενώνουν, να αναζητήσουμε την κοινή συνισταμένη και όλοι μαζί, μέσα από συνθέσεις και σε πνεύμα συνεργασίας να προχωρήσουμε για τις εκλογές του 2023. ΜΑΖΙ για τον Δήμο Μετεώρων που μας αξίζει.

 

Χρήστος Σινάνης
πρ. δήμαρχος Δήμου Μετεώρων-Επικεφαλής «Δύναμης Ευθύνης»

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com