A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Το ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΟΥ για την τραγωδία στον Προφήτη Η-λία

E-mail Εκτύπωση PDF

1a1a11metopo laouΤο ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΟΥ, μετά από συνεδρίασή του, ομόφωνα α-ποφάσισε τα εξής:

1. Ο τραγικός θάνατος της 16χρονης κοπέλας συγκλόνισε όχι μόνο τα Τρίκαλα, αλλά και το πανελλήνιο. Είτε τη δολοφόνησαν είτε την εξώθησαν και την εξανάγκασαν σε «αυτοκτονία» πρόκειται για έγκλημα καραμπινάτο.
2. Η Μαρία ήταν ένα κορίτσι δικό μας. Εδώ στη μικρή μας πόλη γεννήθηκε κι εδώ έζησε τη σύντομη ζωή της. Ήταν μια Ελληνίδα αλβανικής καταγωγής, παιδί φτωχής εργατικής οικογένειας. Ένα παιδί 16 ετών ποτέ δεν μπορεί να φταίει το ίδιο για τον θάνατό του.
3. Όσο πολύπλοκο και με αγνώστους χ κι αν εμφανίζεται το Συμβάν του θανάτου της, δεν μπορούμε να φανταστούμε ότι θα μείνει ανεξιχνίαστο και χωρίς την πλήρη διαλεύκανσή του. Μια νέα υπόθεση «Άλεξ» στα Τρίκαλα μας φαίνεται αδιανόητη.
4. Απ' τα αθηναϊκά κανάλια γνωρίζαμε τις τηλεδίκες που διεξάγονταν από κίτρινους «μεγαλοδημοσιογράφους» με τη συνδρομή γνωστών «μεγαλοδικηγόρων», οι οποίες πολλές φορές προκάλεσαν την κοινωνικο-πολιτική κατακραυγή και την αποδοκιμασία από κόμματα, κρατικούς θεσμούς και δικηγορικούς συλλόγους. Τώρα στα Τρίκαλα παρακολουθούμε μια ραδιοδίκη διαρκείας από ένα Δημοσιογράφο με την πρόθυμη συνδρομή του Δικηγόρου της υπόθεσης που τον τροφοδοτεί καθημερινά στον αέρα με καταθέσεις μαρτύρων και κάθε άλλο στοιχείο της εν εξελίξει δικογραφίας, που κατά τον νόμο σ' αυτή τη φάση είναι αυστηρώς απόρρητη. Ένας απλός Δημοσιογράφος (ή μήπως δεν είναι;) αυτοανακηρύχτηκε σε Ανακριτή, Αστυνόμο, Εισαγγελέα, Ιατροδικαστή και Δικαστή, που από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να εκδώσει τη δικαστική απόφαση!! Πρόκειται για αγνόηση κάθε κανόνα δεοντολογίας δημοσιογράφων ή δικηγόρων, αλλά και για σοβαρές παρανομίες που διαπράττονται δημόσια και σε καθημερινή βάση. Καταλύεται το κράτος δικαίου και οι θεσμοί. Καταλύεται η ίδια η δημοκρατία και η συντεταγμένη πολιτεία. Συμβαίνει κάτι το πολύ ανησυχητικό που τόσο η Κοινωνία, όσο και οι Θεσμοί σιωπούν!
à Ο Δικηγορικός Σύλλογος, ανεχόμενος τον ευτελισμό του δικηγορικού λειτουργήματος, σιωπά εκκωφαντικά. Ομοίως και η ΕΣΗΕΘΣΤ.
à Η Εισαγγελία δεν παρεμβαίνει (ενώ παραβιάζονται σοβαροί δικονομικοί κανόνες).
à Οι Αρχές του τόπου (συμπεριλαμβανομένης και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης) ανέχονται και σιωπούν.
à Κόμματα, συνδικάτα, επιστημονικοί σύλλογοι, φορείς, κινήσεις και κινήματα δεν ακούστηκαν ακόμα, αλλά και
à Μεμονωμένοι πολίτες, δημοσιογράφοι, δικηγόροι, μη ανεχόμενοι τον ευτελισμό της επαγγελματικής αξιοπρέπειας ή της αξιοπρέπειας του πολίτη, οφείλουν να αντιδράσουν.

 

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com