A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Έτος 2021: Αφιερωμένο στα 200 Χρόνια από την Ελληνική επανάσταση

E-mail Εκτύπωση PDF

1a1a11afisa1Το επερχόμενο 2021 αποτελεί μια χρονιά ιδιαίτερης σημειολογίας για το έ-θνος μας καθώς συμπληρώνονται 200 χρόνια από την Εθνική Παλιγγενεσία. Στο πλαίσιο αυτό και...

συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα σε όλη την ελληνική επικράτεια, ο Σύλλογος «ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΛΙΘΟΠΟΛΙΣ» με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου γνωστοποιεί ότι αφιερώνει το μεγαλύτερο μέρος των δραστηριοτήτων και δράσεών του στο μέγιστο των Ελλήνων αυτό γεγονός.
Η πρωτοβουλία μας αυτή στοχεύει στο να αναδείξει την ιστορική αναδρομή της μεγαλειώδους πορείας του Γένους μας από τον Άδη στον ουρανό, από το σκότος της σκλαβιάς στο φως της Ελευθερίας. Να αναδείξει τους αμέτρητους ανώνυμους και επώνυμους Έλληνες που πότισαν με το αίμα τους το αγιασμένο χώμα της Πατρίδας μας, στο πέρασμα των αιώνων.
Το αφιέρωμά μας θα περιλαμβάνει διαλέξεις και ομιλίες από έγκριτους επι-στήμονες και ιστορικούς και άλλες δράσεις που θα πραγματοποιηθούν, είτε μέσω διαδικτύου, με χρήση του Ανοικτού Διαδικτυακού Βήματος «Μετεώρων Λιθόπολις» είτε, όταν οι περιστάσεις το επιτρέψουν, δια ζώσης.
Παράλληλα, η ιστοσελίδα του Συλλόγου θα εμπλουτίζεται τακτικά με κατάλληλο υλικό που θα αφορά στα σημαντικά γεγονότα και πρόσωπα της Επανάστασης.
Για την πληροφόρηση όλων, θα υπάρχει εγκαίρως αναλυτική ενημέρωση.
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους!

Με εκτίμηση
Το
Διοικητικό Συμβούλιο

1a1a11afisa2

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com