A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Ο καιρός της Πρωτοχρονιάς: Πρόσκαιρη μεταβολή με βροχές, καταιγίδες και χιονοπτώσεις στα ορεινά

E-mail Εκτύπωση PDF

1a1a11broxi-xioni-xiononero-5649 type13262Πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού με βροχές και  καταιγίδες που τοπικά θα είναι ισχυρές. Χιονοπτώσεις στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια ορεινά. Νοτιάδες έως 7 μποφόρ...

στο Αιγαίο. Μεταφορά σκόνης από την Αφρική.
Πιο αναλυτικά, σήμερα, Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020 αναμένεται πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού από τα δυτικά με βροχές και καταιγίδες, φαινόμενα που κατά τη διάρκεια της ημέρας θα επηρεάσουν πολλές περιοχές και τοπικά θα είναι ισχυρά. Χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια ορεινά. Μέχρι το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στη Θράκη και σε νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου. Οι ατμοσφαιρικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από την Αφρική.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 0 έως 13 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 3 έως 16, στην Ήπειρο από 6 έως 15 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 2 έως 15, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 7 έως 19 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 12 έως 17 και στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 11 με 19 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις 5-7 μποφόρ και στο Ιόνιο από δυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημεριανές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Μέχρι το βράδυ τα φαινόμενα θα σταματήσουν. Σχετικά αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί με εντάσεις 5-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 16 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με παροδικές βροχές και βελτίωση μετά το μεσημέρι. Σχετικά αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 9 έως 14 βαθμούς.
Real.gr

 

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com