A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη κ. Θεόκλητου για την Μεγάλη Εβδομάδα

E-mail Εκτύπωση

1a1a11stagon400Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος,  την Κυριακή των Βαΐων το πρωί, θα χοροστα-τήσει κατά την ακολουθία του Όρθρου, θα...

τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ι. Ναό Κοιμ. Θεοτόκου Οξυνείας.
Το Βράδυ, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Νυμφίου στον ενοριακό Ι. Ναό Αγ. Αθανασίου Αύρας.
Την Μεγ. Δευτέρα το απόγευμα, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Νυμφίου στην Ι. Μονή Κοιμ. Θεοτόκου Σταγιάδων.
Τη Μεγ. Τρίτη το πρωί, θα τελέσει την θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στην Ι. Μονή Ρουσάνου.
Την Μεγ. Τρίτη το απόγευμα, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Νυμφίου στον ενοριακό Ι. Ναό Αγ. Αθανασίου Θεόπετρας.
Την Μεγ. Τετάρτη το μεσημέρι, θα τελέσει το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στην Ι. Μονή Κοιμ. Θεοτόκου Βυτουμά.
Την Μεγ. Τετάρτη το απόγευμα, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του του Νιπτήρος και του Μυστικού Δείπνου στον ενοριακό Ι. Ναό Αγ. Δημητρίου Διάβας.
Την Μεγ. Πέμπτη το πρωί, θα τελέσει την θεία Λειτουργία στον ενοριακό Ι. Ναό Αγ. Νικολάου Κακοπλευρίου.
Την Μεγ. Πέμπτη το απόγευμα θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία των Αχράντων Παθών του Κυρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Βησσαρίωνος.
Την Μεγ. Παρασκευή το πρωί, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία των Μεγάλων Ωρών και του Εσπερινού της Αποκαθηλώσεως στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Βησσαρίωνος.
Την Μεγ. Παρασκευή το απόγευμα, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Επιταφίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Βησσαρίωνος και στην συνέχεια θα προστεί της περιφοράς του Επιταφίου.
Το Μεγ. Σάββατο το πρωί, θα τελέσει την θεία Λειτουργία (πρώτη Ανάσταση) στον ενοριακό Ι. Ναό Κοιμ. Θεοτόκου Καλομοίρας.
Το βράδυ του Μεγ. Σαββάτου, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία της Αναστάσεως και του αναστάσιμου Όρθρου, και εν συνεχεία θα τελέσει την θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Βησσαρίωνος.
Την Κυριακή του Πάσχα το απόγευμα, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού της Αγάπης στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Βησσαρίωνος. Η ένδυση του Αρχιερέως θα γίνει στην αίθουσα των Γραφείων της Ιεράς Μητροπόλεως και κατόπιν, Κλήρος και Λαός θα κατευθυνθούν προς τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγ. Βησσαρίωνος, όπου θα τελεσθεί ο Εσπερινός της Αγάπης και θα αναγνωσθεί το Ιερό Ευαγγέλιο σε διάφορες γλώσσες. Μετά το πέρας του Εσπερινού, ο Σεβασμιώτατος θα διανείμει τα Πασχάλια αυγά στους πιστούς.
Την Δευτέρα της Διακαινησίμου το πρωί, εορτή του Αγ. Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την θεία Λειτουργία στον εορτάζοντα ενοριακό Ι. Ναό Αγ. Γεωργίου Χρυσομηλιάς.
Την Τετάρτη της Διακαινησίμου το πρωί, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει την θεία Λειτουργία στην εορτάζουσα Ι. Μονή Μεγάλου Μετεώρου, επί τη εορτή των Κτιτόρων της Μονής.
Την Πέμπτη της Διακαινησίμου το απόγευμα, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού στο εορτάζον Ι. Μετόχι της Δούπιανης.
Την Παρασκευή της Διακαινησίμου το πρωί, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει την θεία Λειτουργία στην Ι. Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Βυτουμά.

 

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com