A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Ε65: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ε.ο. Τρικάλων – Ιω-αννίνων και στο παράπλευρο οδικό δίκτυο

E-mail Εκτύπωση

1a1a11e65 eΞεκινούν σήμερα  Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021 τα έργα για το βόρειο τμήμα του Ε65 στην περιοχή των Τρικάλων. Από σή-μερα και μέχρι τις 31 Μαΐου 2022 θα...

βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες κατασκευής της γέφυρας G043 (Χ.Θ. 122+997,87) του αυτοκινητοδρόμου Ε65, προ του κόμβου Βασιλικής.
Για τον λόγο αυτό από την Τροχαία Τρικάλων εφαρμόζονται οι απαιτούμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, που θα ισχύουν καθόλο το 24ωρο, τόσο επί της Ε.Ο. Τρικάλων – Ιωαννίνων, όσο και στο παράπλευρο οδικό δίκτυο.
Συγκεκριμένα:
(Α) Επί της Ε.Ο. Τρικάλων – Ιωαννίνων και προς τις δυο (2) κατευθύνσεις.
ΦΑΣΗ 1: Απόσβεση της λωρίδας ταχείας κυκλοφορίας και διοχέτευση της κίνησης στην δεξιά λωρίδα. Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από τη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και εν συνεχεία προβλέπεται εκτροπή της κίνησης από τη δεξιά λωρίδα στην αριστερή (ταχείας) μέχρι το πέρας των έργων οπότε και αποκαθίσταται η κίνηση των οχημάτων.
ΦΑΣΗ 2: Απόσβεση της λωρίδας ταχείας κυκλοφορίας και διοχέτευση της κίνησης στην δεξιά λωρίδα. Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από τη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας μέχρι το πέρας των έργων οπότε και αποκαθίσταται η κίνηση των οχημάτων.
– Για τις ανάγκες κατασκευής της γέφυρας τίθεται μείωση του ελεύθερου ύψους στο ανωτέρω σημείο για τα κινούμενα οχήματα στα 4,40 μ. με την έγκαιρη τοποθέτηση προειδοποιητικών πινακίδων προκειμένου να αποτραπεί η διέλευση οχημάτων με μεγαλύτερο ύψος από το σημείο πραγματοποίησης των εργασιών.
– Οι παρεμβάσεις που θα πραγματοποιηθούν επί της Ε.Ο. Τρικάλων – Ιωαννίνων έχουν ως εξής:
α) Στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση από Τρίκαλα προς Ιωάννινα: θα πραγματοποιηθεί εκτροπή της κυκλοφορίας από την λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας (αριστερή) προς τη δεξιά λωρίδα περίπου στο 9ο χιλ. της Ε.Ο. Τρικάλων-Ιωαννίνων για περίπου 350 μέτρα (9,36 km) και εν συνεχεία θα πραγματοποιηθεί εκτροπή της κυκλοφορίας από τη δεξιά λωρίδα προς την αριστερή, στην οποία θα διεξάγετε η κυκλοφορία μέχρι και το 9,79 km όπου και θα ολοκληρώνονται οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και η κίνηση θα διεξάγετε κανονικά και από τα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας. Συνολικό μήκος που θα λάβουν χώρα οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της Ε.Ο. Τρικάλων-Ιωαννίνων, περίπου 1 χιλιόμετρο.
β) Στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση από Ιωάννινα προς Τρίκαλα: θα πραγματοποιηθεί εκτροπή της κυκλοφορίας από την λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας (αριστερή) προς τη δεξιά λωρίδα περίπου 1,27 χιλιόμετρα περίπου από τον ισόπεδο κόμβο της Βασιλικής και για περίπου 350 μέτρα και εν συνεχεία θα πραγματοποιηθεί εκτροπή της κυκλοφορίας από τη δεξιά λωρίδα προς την αριστερή, στην οποία θα διεξάγετε η κυκλοφορία μέχρι το σημείο όπου και θα ολοκληρώνονται οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και η κίνηση θα διεξάγετε κανονικά και από τα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας. Συνολικό μήκος που θα λάβουν χώρα οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της Ε.Ο. Τρικάλων-Ιωαννίνων, περίπου 1 χιλιόμετρο.
(Β) Επί των παράπλευρων οδών
– Θα πραγματοποιηθεί διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων μόνο στο σημείο εκτέλεσης των έργων κατασκευής της γέφυρας, ήτοι:
– Από τη δεξιά πλευρά του παράπλευρου δικτύου (με κατεύθυνση από Τρίκαλα προς Καλαμπάκα): θα πραγματοποιηθεί διακοπή κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στο ύψος του 9,60ου χιλιομέτρου της Ε.Ο. Τρικάλων-Ιωαννίνων και για περίπου 80 μέτρων.
– Από την αριστερή πλευρά του παράπλευρου δικτύου (με κατεύθυνση από Καλαμπάκα προς Τρίκαλα): θα πραγματοποιηθεί διακοπή κυκλοφορίας όλων των οχημάτων η οποία θα ξεκινά περίπου 1,18 χιλιόμετρα περίπου από τον ισόπεδο κόμβο της Βασιλικής και για περίπου 80 μέτρα.
Το λοιπό οδικό δίκτυο των παραδρόμων θα είναι σε κανονική κυκλοφορία, με την τοποθέτηση κατάλληλων πληροφοριακών πινακίδων από την εταιρεία, σύμφωνα με την τεχνική έκθεση, για την ενημέρωσή των οδηγών σχετικά με τα εκτελούμενα έργα, ενώ και οι επιχειρήσεις που εδρεύουν σε αυτούς θα εξυπηρετούνται κανονικά από το υπάρχων οδικό δίκτυο.
trikalaenimerosi.gr

 

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com