A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

«Το γαϊτανάκι του απαξιωτικού λόγου του δημάρχου καλά κρατεί»

E-mail Εκτύπωση PDF

1a1a11preventisΑγαπητοί συνδημότες,
Χαρακτηριστικό γνώρισμα ενός πετυχημένου δημάρχου αναμ-φίβολα είναι το μέτρο. Πρέπει να...

ξέρει πότε πρέπει να μιλάει δημόσια, να δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα σ'αυτό που δημοσίως θέλει να καταθέσει και τέλος να έχει την διορατικότητα και την δυνατότητα να αντιλαμβάνεται αυτό που δεν γνωρίζει, ούτως ώστε να συμβουλεύεται τους ειδικούς ( όχι συνεργάτες), τους «επαϊοντες», για να μην εκτίθεται διαρκώς, πράγμα που δυστυχώς συμβαίνει για δεύτερη απανωτή φορά με το τρόπο που απαντά στην αξιωματική αντιπολίτευση.

 

Αλήθεια ποιος είστε κύριε Δήμαρχε; Προς τί αυτό το υπεροπτικό ύφος. Από πότε αποκτήσατε αυτή τη δυνατότητα και την ικανότητα να απαντάτε μόνον εκεί που θέλετε; Επειδή σας γνωρίζω πολύ καλά το μόνο που δεν είχατε ήταν η διορατικότητα και η ικανότητα έκφρασης πολιτικού λόγου. Τον νέο «γκαουλάϊτερ» που έχετε, πείτε του πως δεν αρκεί μόνον να εκστομίζουμε μεγαλοστομίες ,αλλά να σεβόμαστε και τους συνομιλητές μας και να απαντάμε ουσιαστικά στα εκάστοτε ερωτήματα.
Γνωρίζω πως ο κ. Δήμαρχος έχει δυσανεξία στην κριτική. Του θυμίζω όμως ότι ως δημόσιο πρόσωπο θα υπόκειται σε έλεγχο, κριτική ακόμη και σάτυρα, όσο δυσάρεστη και αιχμηρή μπορεί να είναι. Στην δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα, άλλωστε τα πεπραγμένα των αιρετών πρέπει πάντα να ελέγχονται.
Τώρα λίγα λόγια για την « ταμπακιέρα», εννοώ την ουσία της υπόθεσης.
Ομολογήσατε λοιπόν χθες στη συνεδρίαση της ολομέλειας του δημοτικού συμβουλίου πως με τα χρήματα της πυροπροστασίας πληρώθηκαν τα μηχανήματα αποχιονισμού. ΝΑΙ ή ΟΧΙ; Μη θέλοντας να κάνω τον συνήγορο του διαβόλου σας πληροφορώ πως πολλοί δήμαρχοι ανά την Ελλάδα χρησιμοποιούν χρήματα άλλων κωδικών για άλλες ανάγκες προφανώς για να βουλώσουν κάποιες τρύπες του προϋπολογισμού, χωρίς αυτό να είναι θεμιτό και νόμιμο. Το μεμπτό με σας είναι ότι πλέον έχετε προσηλωθεί στην εικονική πραγματικότητα κακοποιώντας προκλητικά την ίδια την πραγματικότητα!
Εξηγούμαι:
Η πυροπροστασία δεν αφορά μόνον την αντιμετώπιση πυρκαγιών αλλά και την πραγματοποίηση έργων πυροπροστασίας . Εννοώ δράσεις και ενέργειες προκειμένου να υπάρχει μεγαλύτερη δυνατή αποτελεσματικότητα σε ανάγκες που πιθανώς θα προκύψουν στο μέλλον. Δηλαδή προληπτικές δράσεις πυροπροστασίας όπως συστήματα πυρόσβεσης, κάμερες ανίχνευσης σε επίκαιρα σημεία, γιατί όχι ακόμη και τοποθέτηση θερμικών καμερών κ.λ.π., κ.λ.π.,κ.λ.π.
Αλήθεια έτσι απλά το θέτω: Στα δύο χρόνια παρουσίας σας πείτε στον λαό του Δήμου Μετεώρων τι είδους συναφείς δράσεις έχουν γίνει, αν έχουν γίνει, γιατί εγώ προσωπικά δεν το γνωρίζω και επιθυμώ ως ενεργός πολίτης αυτού του δήμου να το μάθω.
Ιδού το ερώτημα λοιπόν.........
Γράφει ο Κώστας Πρεβέντης, ως ενεργός πολίτης.

 

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com