A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΠΕΜΠΤΗ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 – 24ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

E-mail Εκτύπωση PDF

ΝΑ ΜΗ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ

που εξοντώνουν την κοινωνία και την οικονομία.

APERGIA

To Εθνικό Συνδικαλιστικό Συμβούλιο Γ.Σ.Ε.Ε.-Α.Δ.Ε.Δ.Υ. σε συνεδρίαση του, σήμερα, Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012 αποφάσισε την πραγματοποίηση 24ωρης Γενικής Απεργίας για την ΠΕΜΠΤΗ 18 ΟΤΩΒΡΙΟΥ 2012 (ημέρα συνεδρίασης της Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης) και συγκέντρωση στις 11.00 π.μ. στο Πεδίον του Άρεως.

Οι δράσεις και οι αγώνες των συνδικάτων θα συνεχιστούν και θα ενταθούν με κάθε τρόπο και μέσο, εφόσον η κυβέρνηση και η τρόικα επιμείνουν στην κατάθεση και ψήφιση των βάρβαρων αυτών μέτρων ισοπέδωσης κάθε εργασιακού και κοινωνικού δικαιώματος των εργαζομένων.

Η επιμονή και η δογματική εμμονή σε αυτή τη σκληρή νεοφιλελεύθερη πολιτική από το Διευθυντήριο των Βρυξελλών σπέρνει φτώχεια, εξαθλίωση, ανεργία και διευρύνει τα αδιέξοδα της οικονομικής κρίσης. Στοχεύει κυρίως στην υποταγή των εργαζομένων και των Λαών στους τραπεζίτες και στα ισχυρά οικονομικά κέντρα και για αυτό συναντά την καθολική αντίδραση των πολιτών.

Επιτέλους… Να ακουστεί η φωνή των πολιτών και όχι των δανειστών.

Αντιστεκόμαστε – Αντιδρούμε:

Σε αυτή την ΑΔΙΕΞΟΔΗ και ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ πολιτική που στο τέλος του δρόμου θα συναντήσει τη διάλυση της κοινωνικής Ευρώπης, βαθύτατους διχασμούς καθώς και πρωτόγνωρες και ανεξέλεγκτες συγκρούσεις.

Οι απεργίες, τα συλλαλητήρια και οι αγώνες των συνδικάτων θα συνεχιστούν για να ανατρέψουν αυτές τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ…

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com