A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

2022 ΘΕΟΝΗ: Επένδυση 10 εκατομμύριων ευρώ στο Μου-ζάκι Καρδίτσας

E-mail Εκτύπωση

1a1a11Theoni400Η ΘΕΟΝΗ επιθυμώντας να ανταποκριθεί στη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση που δέχεται για το φυσικό μεταλλι-κό νερό, τόσο από την εγχώρια όσο και από τη...

διεθνή αγορά, προχωρά σε μία ακόμα επένδυση για τη δημιουργία
Νέας γραμμής παραγωγής και Νέου κέντρου αποθήκευσης και παροχής υπηρεσιών logistics στον Ελληνόπυργο Μουζακίου σφραγίζοντας μια νέα εποχή για το πιο δυναμικά αναπτυσσόμενο ελληνικό brand εμφιάλωσης νερού.
Η νέα επένδυση από τη ΘΕΟΝΗ θα δημιουργήσει πολλές νέες θέσεις εργασίας και έτσι θα ενισχύσει σημαντικά την οικονομία στην τοπική κοινωνία.
Σε μια δύσκολη εποχή λόγω της παγκόσμιας κρίσης που η Ελλάδα προσπαθεί να προσελκύσει επενδύσεις, η ΘΕΟΝΗ ανταποκρίνεται και συνεισφέρει έμπρακτα στην ανάπτυξη και μάλιστα σε μια περιοχή που το έχει ιδιαίτερα ανάγκη, κυρίως για τους νέους που αναζητούν μια ευκαιρία να μείνουν στον τόπο τους.
Η νέα γραμμή θα αυξήσει τον όγκο παραγωγής κατά 60% των φιαλών / ημέρα σε συσκευασίες των 500ml & 1500ml και αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί στα μέσα του 2022, ώστε να καλύψει την τεράστια ζήτηση του καλοκαιριού στην Ελλάδα, αλλά και στις διεθνείς αγορές, καθώς πρόσφατα η εταιρεία υπέγραψε μία μεγάλη εμπορική συμφωνία στις ΗΠΑ.
1a1a11New factory1Το νέο κέντρο logistics στην περιοχή του Ελληνόπυργου θα λειτουργήσει εκμεταλλευόμενο την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην διαχείριση των προϊόντων και θα είναι ενεργειακά πράσινο εκμεταλλευόμενο τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας στις εγκαταστάσεις του.
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Δημήτρης Τσέλιος, δήλωσε για την επένδυση:
«Είμαστε υπερήφανοι για το νέο μεγάλο βήμα, σε συνάρτηση, πάντα, με τους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται ως συνεργάτες αλλά και με τους τελικούς καταναλωτές. Οι νέες γραμμές παραγωγής προοικονομούν αύξηση μεριδίου αγοράς όπου σε συνδυασμό με την καινοτομία που χαρακτηρίζει την εταιρεία, είμαστε το πρώτο φυσικό μεταλλικό νερό σε χάρτινη συσκευασία 100% ανακυκλώσιμη, σηματοδοτείται ένα άλμα στο μέλλον και τολμώ να πω ένας διπλασιασμός της εταιρείας».
1a1a11New factory2Πηγή Ζωής!
Αυτή είναι η δική μας θέση
Τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του ΘΕΟΝΗ που οφείλονται στην πηγή Γκούρα, στα Άγραφα Όρη, στο παρθένο περιβάλλον και στις άριστα ποιοτικά διαδικασίες εμφιάλωσης. Τα 41 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας που αυξάνονται κάθε χρόνο. Ο ζήλος και η αγάπη που έχουμε επενδύσει για να προσφέρουμε ένα φρέσκο προϊόν στην ελληνική και διεθνή αγορά. Η συνεχής προσήλωση στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων που ανταποκρίνονται στις επιθυμίες ξεχωριστών ομάδων. Όλα αυτά καθιστούν το ΘΕΟΝΗ ένα love brand που ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στην αγορά των φυσικών μεταλλικών νερών

 1a1a11New factory3

Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ
41 Βραβεία. Το Πιο Βραβευμένο Ελληνικό Νερό στον Κόσμο
Το ΘΕΟΝΗ είναι το μοναδικό Ελληνικό φυσικό μεταλλικό νερό με 41 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας που αναβλύζει σε υψόμετρο 1100μ., στην οροσειρά των Αγράφων του Νομού Καρδίτσας. Σε αυτό το παρθένο, μακριά από κάθε είδος ανθρώπινης δραστηριότητας, περιβάλλον, εμφιαλώνεται άμεσα, κατευθείαν από την πηγή, χωρίς καμία πρόσμιξη, επιβάρυνση ή διεργασία διατηρώντας έτσι αναλλοίωτα τα φυσικά του χαρακτηριστικά.

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com