A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Δυνατό «χαρτί» του Μαξίμου η Παπακώστα: Κατέρριψε ευθέως τους ισχυρισμούς του ΣΥΡΙΖΑ

E-mail Εκτύπωση PDF

1a1a11papakostΜε αιχμηρή τοποθέτηση και αφοπλιστικό λόγο, άνοιξε τη συζήτηση για το Πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής στην Ολομέλεια της Βουλής, η Εισηγήτρια της...

Νέας Δημοκρατίας και Τρικαλινή Βουλευτής κα. Παπακώστα Κατερίνα.

«Πόση μαύρη προπαγάνδα πια; Πόση διαστρέβλωση της αλήθειας , πόση λάσπη είστε διατεθειμένοι να ρίξετε, προκειμένου να ανακάμψετε πολιτικά;
Φτάσατε δε στο σημείο και είχατε το θράσος, να στοχοποιήσετε και να σπιλώσετε, πέραν των πολιτικών σας αντιπάλων και μία δημοσκοπική εταιρεία, την Opinion Poll, απλά και μόνον, γιατί δεν συμφωνούσατε με τα ποσοστά της έρευνας που διενήργησε;» ανέφερε μεταξύ άλλων στην τοποθέτησή της η κα. Βουλευτής, κάνοντας επίσης, λόγο για ύφανση πολιτικών σκανδάλων από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με την σύσταση της παρούσας Εξεταστικής Επιτροπής.

Ακόμη, τόνισε στην συνέχεια πως «αποτελεί γεγονός αδιαμφισβήτητο , πως με την ολοκλήρωση των εργασιών της Εξεταστικής Επιτροπής, απεδείχθη, πέραν πάσης αμφιβολίας, η μη ύπαρξη τόσο ποινικών όσο και πολιτικών ευθυνών πολιτικών προσώπων, για τις υπό κρίση υποθέσεις, ενώ για μια ακόμη φορά, κατέπεσαν παταγωδώς, ως χάρτινος πύργος, όλοι οι ψευδείς ισχυρισμοί της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Αποδεικνύοντας, έτσι με τον πιο περίτρανο τρόπο, ότι μοναδικός της στόχος δεν ήταν άλλος από την πολιτική στοχοποίηση, σπίλωση και δίωξη των πολιτικών της αντιπάλων, προκειμένου να επανακάμψει δημοσκοπικά και πολιτικά...»

Επιπλέον, απευθυνόμενη στην αξιωματική αντιπολίτευση έδωσε στεντόρεια απάντηση για την σύσταση της Εξεταστικής Επιτροπής, λέγοντας:
«Όσο εσείς θα υφαίνετε σκάνδαλα....
Εμείς θα τα ξηλώνουμε....
Όσο εσείς θα στοχεύετε στην σπίλωση και την στοχοποίηση των πολιτικών σας αντιπάλων....
Εμείς θα σας αποδομούμε με μοναδικό ουραγό, την πίστη μας στους θεσμούς και στην ανεξάρτητη Δικαιοσύνη...»

Τέλος, υπογράμμισε για ακόμα μια φορά, ότι η Νέα Δημοκρατία αισθάνεται ιδιαίτερα υπερήφανη για το γεγονός, ότι η δυνατότητα, να συστήνονται εξεταστικές επιτροπές από την κοινοβουλευτική μειοψηφία και όχι μόνο από την κοινοβουλευτική πλειοψηφία, είναι κατάκτηση αυτής της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης. Κλείνοντας άφησε αιχμές προς το ΣΥΡΙΖΑ αναφέροντας πως:
«Μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό,
Λίγους για όλον τον καιρό
Αλλά όχι όλους όλον τον καιρό...» (Λίνκολν)

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com