A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Βράβευση του Κώστα Φαμίση για την παρουσία του στο χώρο του Τρικαλινού ποδοσφαίρου

E-mail Εκτύπωση

1a1a11kf brabeioΣε όμορφο κλίμα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης στο ταβερνείο τα "Μεζεδοκαμώματα" στα παλιά μανάβικα η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του...

Συνδέσμου προπονητών ποδοσφαίρου νομού Τρικάλων.
Το σύνολο των Τρικαλινών προπονητών τίμησαν με την παρουσία τους την ωραία αυτή εκδήλωση, με επικεφαλής τον πρόεδρο Βίκτωρα Ψύχο και τα λοιπά μέλη του ΔΣ.
Στο περιθώριο της εκδήλωσης τιμήθηκε για την παρουσία του στο χώρο του Τρικαλινού ποδοσφαίρου ο Dr. Κώστας Φαμίσης, με πλακέτα που του απονεμήθηκε διά χειρός Bίκτωρα Ψύχου.
Εκ μέρους της ΕΠΣ Τρικάλων το παρόν έδωσαν ο αρχιδιαιτητής Χρήστος Κούγκουλος, ο Δημήτρης Κουτσώνας και ο υπάλληλος της 'Ενωσης Αχιλλέας Ζήρας.
Επίσης παραβρέθηκαν και τρία μέλη της ΕΠΣ Καρδίτσας, καθώς και ο πρόεδρος του Συνδέσμου προπονητών του γειτονικού νομού Βασίλης Τσιαμούλης, που βοήθησαν τους Τρικαλινούς ομολόγους τους στην έναρξη της προσπάθειας και της δημιουργίας του δικού τους συνδέσμου.
Τυχερός της βραδιάς ήταν ο προπονητής Αποστόλης Σέμπρος, που βρήκε το φλουρί της Βασιλόπιτας, κερδίζοντας έτσι το αντίστοιχο έπαθλο από τον ταμία του συνδέσμου Κώστα Γουργούλια.
Ακολούθησε πλούσιο φαγοπότι, καθώς ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας Παναγιώτης Κορομπλής φρόντισε για την καλύτερη δυνατή φιλοξενία και περιποίηση των παρευρισκομένων.

 

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com