A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

204.943,66 € περισσότερα θα πληρώσουν φέτος οι Καλαμ-πακιώτες για τα απορρίμματα

E-mail Εκτύπωση

1a1a11dinami400Ολοκληρώθηκε ο διεθνής διαγωνισμός που είχε κηρύξει για την αποκομιδή των απορριμμάτων, με πρωτοφανείς όρους η Δημοτική Αρχή του Δήμου Μετεώρων και ο... 

ένας και μοναδικός ενδιαφερόμενος αναλαμβάνει το έργο έναντι του ποσού των 424.642,96 €.
Αξίζουν συγχαρητήρια στον συντάκτη του διαγωνισμού, κυρίως δε στη Δημοτική Αρχή του κ. Αλέκου, που κατάφεραν αν μέσω πρωτοφανούς ενεργειακής και οικονομικής κρίσης να φορτώσουν 204.943,66€ περισσότερα στις πλάτες των δημοτών!...

 

Αξίζουν συγχαρητήρια και σε όσους με την ψήφο τους στήριξαν αυτή την πρόταση καθώς ο Δήμος μας-το επαναλαμβάνουμε προς εμπέδωση- θα καταβάλλει φέτος 424.642,96 € για την αποκομιδή των απορριμμάτων έναντι 219.699,30 € πέρυσι!

Προφανώς και δεν υπάρχουν δικαιολογίες και προφανώς δεν περιμένουμε να ακούσουμε καμία συγνώμη από κανέναν. Καλούμε ωστόσο να βγει ο κ. Δήμαρχος και να εξηγήσει πως το κατάφερε αυτό. Να εξηγήσει τι συζητήσεις έκανε και πως «τους είπε ο εργολάβος ότι αυξήθηκαν τα καύσιμα», όπως παραδέχθηκε σε ανύποπτο χρόνο ο αντιδήμαρχος Βασίλης Τσίκαρης και όταν οι τιμές των καυσίμων παρέμεναν σε περσινά επίπεδα.

Όλα αυτά τα είχαμε καταγγείλει εγκαίρως, από αρχές Μαρτίου, αποκαλύπτοντας όλη την αλήθεια στους συνδημότες μας. Δυστυχώς δικαιωθήκαμε. Και λέμε δυστυχώς γιατί οι Καλαμπακιώτες σε μια δύσκολη συγκυρία καλούνται να βάλουν ακόμη πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη.
Δεν δέχθηκαν ο κ. Αλέκος και οι συνεργάτες του την πρότασή μας, να ακολουθήσουμε την περσινή διαδικασία που έδινε το δικαίωμα σε περισσότερους Ενδιαφερόμενους να συμμετέχουν στο διαγωνισμό (ξεχωριστό διαγωνισμό ανά πρώην Καποδιστριακό Δήμο ) οπως έγινε πέρυσι και πετύχαμε εκπτώσεις μέχρι και 58% κερδίζοντας ο δημος μας πάνω από 210.000 ευρώ ετήσιος...Και ήρθαν φέτος με τη δικιά τους μοναδική μέθοδο και προτείνοντας μια νέα διαδικασία να δοθεί έκπτωση μόλις 17.36 % και επιβαρύνοντας στο σύνολο με 424.642,96 € τους δημότες και τον Δήμο Μετεώρων.

Ως «Δύναμη Ευθύνης» είμαστε και παραμένουμε εδώ και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν μα κανέναν να κατασπαταλήσει το δημόσιο χρήμα και τον ιδρώτα των Καλαμπακιωτών.

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com