A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Δήλωση υποψηφιότητας του Σωτήρη Αδάμου με τον συνδυασμό του Σωτήρη Παπαχρήστο

E-mail Εκτύπωση PDF

1a1a11adamos sotirisΦίλες και Φίλοι, Όπως πολλοί γνωρίζετε εγώ και η οικο-γένεια μου είμαστε μόνιμοι κάτοικοι Καλαμπάκας. Ζούμε, έχουμε στήσει το μέλλον το. ...

δικό μας και των παιδιών μας σ΄αυτή τη πόλη.
Εδώ και αρκετό καιρό μοιραζόμαστε τους προβληματισμούς και τις σκέψεις μου τόσο με το φιλικό όσο και με το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον μου για τον τρόπο που διαχειρίζεται το Δήμο η σημερινή Δημοτική Αρχή. Αδιέξοδα, προχειρότητα, στασιμότητα παντού!
Στο κλίμα αυτό δεν μπορούμε να μείνουμε απαθείς.
Ως ενεργοί πολίτες πρέπει να προσφέρουμε έτσι ώστε να ξεβαλτώσει ο Δήμος μας και πάει μπροστά.
Όσοι με γνωρίζετε κι από κοντά ξέρετε ότι στη ζωή μου έχω μάθει να είμαι πολεμιστής, δεν μου χαρίστηκε τίποτα! Γνωρίζω από δύσκολα και γι αυτό αναγνωρίζω το πόσο σημαντικό είναι όταν δίνεις τον αγώνα σου να έχεις δίπλα σου αληθινούς συμπαραστάτες, οι οποίοι να μοιράζονται το όραμα και του στόχους σου.
Με γνώμονα τα παραπάνω ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου με το Συνδυασμό του Σωτήρη Παπαχρήστο. Τον γνωρίζω ως άνθρωπο, επιστήμονα, και από την έντονη δραστηριότητά του στα κοινά του τόπου μας.
Είναι ένας πολύ έμπειρος και καλός γνώστης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Είναι νέος, ικανός και ΑΦΘΑΡΤΟΣ υποψήφιος για την ηγεσία του Δήμου, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο γεμάτη μεγάλες προκλήσεις.
Παραμένει ίδιος όσα χρόνια τον γνωρίζω. Προσιτός, φιλικός και ειλικρινής άνθρωπος. Θα καθίσει μαζί σου στο ίδιο τραπέζι να ακούσει τα προβλήματα και θα συζητήσει μαζί σου με ειλικρίνεια ανεξαρτήτως πολιτικής ή κομματικής πεποιθήσεως. Και αυτά τα προσωπικά του γνωρίσματα τα θεωρώ ως τα βασικά συστατικά επιτυχίας της πολυετούς πολιτικής του διαδρομής.
Όμως δεν αρκούν, η διαπίστωση ή η πρόθεση να επιλυθούν τα προβλήματα του δήμου. Ως δημοτική αρχή οφείλεις να αναζητάς, να γνωρίζεις τους τρόπους με τους οποίους θα δώσεις ουσιαστικές και τεκμηριωμένες λύσεις.
Δημιουργεί μία ομάδα από ικανά και διαπρεπή άτομα από όλο το φάσμα της κοινωνικής και οικονομικής ζωής του τόπου. Έτσι ώστε σε όλους τους τομείς που ο Δήμος έχει δυνατότητες παρέμβασης να υιοθετηθούν οι καλύτερες κατά περίπτωση πρακτικές.
Δεν φοβάται τις ανατροπές και τις ρίξεις, με όσους προσπαθούν να εκμεταλλευτούν καρέκλες και θέσεις για δικό τους όφελος, σε βάρος των συμπολιτών μας. Το έκανε και αν χρειαστεί θα το ξανακάνει.
Σχεδιάζουμε από τώρα για τον τουρισμό, την αγροτική παραγωγή, την ποιότητα ζωής, τις υποδομές και την καθημερινότητα των συμπολιτών μας.
Δεν με ενδιαφέρουν ούτε οι τίτλοι, ούτε τα προνόμια, ούτε οι μισθοί.
Δεν είμαι οπαδός του ΕΓΩ δουλεύουμε για το ΕΜΕΙΣ
Στον πολιτικό αγώνα δεν μπήκα για να πάρω αλλά για να προσφέρω όπου μπορώ.
Επιθυμία μου είναι να μπορέσω να βελτιώσω το μέλλον των παιδιών, των οικογενειών και των συμπολιτών μας.

 

Δουλεύουμε ΜΑΖΙ!!

ΣΩΤΉΡΗΣ ΑΔΑΜΟΣ

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com