A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Ευρώπη των λαών ή Ευρώπη δύο ταχυτήτων

E-mail Εκτύπωση PDF

1a1a11tsiakalos-o.k.250Όσο ο πόλεμος Ρωσίας - Ουκρανίας είναι σε εξέλιξη με αποτέλεσμα η ενεργειακή κρίση να δημιουργεί πονοκέφαλο στα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στην καθημερινότητα...

των πολιτών, τόσο αδήριτη είναι η ανάγκη εξεύρεσης λύσης από το σύνολο των ευρωπαϊκών κρατών για την αντιμετώπιση των συνεπειών αυτής της κρίσης που ζει σήμερα η Ευρώπη.
Και ενώ οι καταναλωτές αδυνατούν πλέον να σηκώσουν το οικονομικό φορτίο που πηγάζει από τους λογαριασμούς ρεύματος, φυσικού αερίου και πετρελαίου τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης δείχνουν να μην κατανοούν τον σοβαρό κίνδυνο που εγκυμονεί η ενεργειακή κρίση για τους λαούς των κρατών, κυρίαρχα για τους καταναλωτές που βρίσκονται σε απόγνωση.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση σήμερα δοκιμάζεται υπό το βάρος των εξελίξεων που σχετίζονται με την ενεργειακή κρίση και πρέπει να χαράξει μια ενιαία στρατηγική λαμβάνοντας συγκεκριμένες πρωτοβουλίες που θα την οδηγήσουν στο ξέφωτο.
Η υιοθέτηση λύσεων προς όφελος όλων των κρατών - μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι το στοίχημα για την επόμενη μέρα. Μέσα από αυτή την κρίση πρέπει να υπάρχει ένα όραμα για την ΕυρωπαϊκήΈνωση το οποίο δεν μπορεί παρά να συγκλίνει σε έναν και μοναδικό στόχο:στην Ευρώπη των λαών μέσα από κοινές λύσεις, κοινές αποφάσεις, οικονομική σύγκλιση, αλληλεγγύη μεταξύ των κρατών σε όλους τους τομείς.
Ζήσαμε και πριν περίπου δεκαπέντε χρόνια, όταν ξέσπασε η πρόσφατη οικονομική κρίση, την ασυμφωνία των Βρυξελλών να αντιμετωπιστεί από κοινού η δυσκολία δανεισμού πολλών κρατών της Ευρωπαϊκής Ένωσης με το ευρωομόλογο. Ζήσαμε επίσης τον διαχωρισμό των ισχυρών χωρών του βορρά και των οικονομικά αδύναμων χωρών του νότου ως προς τον δανεισμό τους από τις αγορές. Η χώρα μας αντιμετώπισε μια άνευ προηγουμένου οικονομική κρίση με δυσβάσταχτα οικονομικά μέτρα, όπως κατάργηση επιδομάτων, κατάργηση δέκατου τρίτου και δέκατου τέταρτου μισθού, μείωση εισοδημάτων έτσι ώστε μέσα από μνημόνια, που αναγκάστηκε να υπογράψει, να πληροί τις προϋποθέσεις των ετήσιων ελλειμμάτων αλλά και των απαιτούμενων οικονομικών μεγεθών.
Είναι σίγουρα καιρός να αλλάξει ο προσανατολισμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης και να περάσουμε σε αυτό που επιτάσσει το κοινό μας μέλλον. Κοινές λύσεις για όλους τους λαούς.

 

Τσιάκαλος Γεώργιος

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com