A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Η Μαρούλα Παπαδημητρίου-Ζαχαράκη στηρίζει τον Λευτέρη Αβραμόπουλο

E-mail Εκτύπωση

1a1a11maroula1Η έμπειρη νηπιαγωγός Μαρούλα Παπαδημητρίου-Ζαχαράκη εντάσσεται στον συνδυασμό «Δύναμη Ευθύνης» και στηρίζει δυναμικά με...

την υποψηφιότητά της τον υποψήφιο Δήμαρχο Λευτέρη Αβραμόπουλο. «Οφείλουμε να δώσουμε την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους, με διάθεση για δουλειά, να βγουν μπροστά και να δώσουν μια νέα προοπτική στο Δήμο μας» δηλώνει: «Πρέπει αυτή τη προσπάθεια να την πλαισιώσουμε όλοι και να τη στηρίξουμε με κάθε δυνατό τρόπο».

Μαρούλα Παπαδημητρίου Ζαχαράκη
Συνταξιούχος Νηπιαγωγός

 

Βιογραφικό Σημείωμα

Η Μαρούλα Παπαδημητρίου-Ζαχαράκη γεννήθηκε το 1962 στην Καλαμπάκα. Είναι παντρεμένη με τον ιατρό, ειδικό παθολόγο και διευθυντή παθολογίας του ΕΣΥ, Αθανάσιο Ζαχαράκη, με τον οποίο έχουν αποκτήσει 3 τέκνα και πρόσφατα μια εγγονή.
Με την αποφοίτηση της από το Γενικό Λύκειο Καλαμπάκας εισέρχεται στη σχολή Νηπιαγωγών Καρδίτσας. Από την ολοκλήρωση των σπουδών της και έπειτα εργάστηκε ως Νηπιαγωγός σε αρκετά νηπιαγωγεία ανά την Ελλάδα συνεχίζοντας σε χωριά του δήμου Μετεώρων όπως στο Φωτεινό, Ξηρόκαμπο, Διάβα αλλά και σε όλα τα νηπιαγωγεία της πόλη μας. Συνταξιοδοτήθηκε ως Διευθύντρια του 4ου νηπιαγωγείου Καλαμπάκας, έχοντας μάλιστα κατά γενική παραδοχή, ουσιαστική συμβολή στην ανέγερση του κτηρίου αυτού.
Η παρουσία της στα κοινά είναι μεγάλη και σημαντική καθώς έχει υπηρετήσει από την θέση της αντιπροέδρου, του απλού μέλους αλλά και του μέλους της ελεγκτικής επιτροπής του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Επίσης για 4 έτη διατέλεσε πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας.

1a1a11maroula2

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com