A1.jpg                 A_2.jpg                                                        street2.jpg

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Δήλωση υποψηφιότητας του Αθανάσιου Κ. Ρουστάνη και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο

E-mail Εκτύπωση

1a1a11Roustanis Athanasios 1Ένας νέος άνθρωπος και επιστήμονας, ο ιατρός του Κέντ-ρου Υγείας Καλαμπάκας Αθανάσιος Ρουστάνης εντάσ-σεται στον συνδυασμό «Δύναμη Ευθύνης» με Υποψήφιο..

Δήμαρχο τον Λευτέρη Αβραμόπουλο.
«Έφτασε η ώρα, η γενιά μας να αναλάβει τις ευθύνες της και να πάρει τις τύχες του τόπου μας στα χέρια της, δίνοντάς του μια νέα προοπτική» δηλώνει ο Αθανάσιος Ρουστάνης: «Απ' αυτή τη νέα προσπάθεια που γίνεται με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο τον Λευτέρη Αβραμόπουλο δεν μπορεί να λείψει κανείς. Οφείλουμε να δουλέψουμε για να δημιουργήσουμε μια βιώσιμη πόλη, να άρουμε την απομόνωση που βιώνουν οι κάτοικοι των χωριών μας και να παράσχουμε στους δημότες μας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Η ουσιαστική συστηματική συνεργασία του δήμου με τις ήδη υπάρχουσες δομές υγείας αλλά και η δημιουργία νέων, με στόχο την πρόληψη αλλά και την ολιστική αντιμετώπιση προβλημάτων των πολιτών μας θα αποτελέσει βασικό πυλώνα της νέας δημοτικής αρχής. Να αναπτύξουμε τις υποδομές μας ώστε να υποδεχόμαστε και να φιλοξενούμε τα εκατομμύρια των επισκεπτών, να ανταποκριθούμε στα κελεύσματα της εποχής και να καταστήσουμε το Δήμο Μετεώρων πρωτοπόρο σε όλα τα επίπεδα. Συντάσσομαι με την παράταξη «Δύναμη Ευθύνης» για το κοινό καλό, για το κοινό μας μέλλον».
Ρουστάνης Αθανάσιος
Γενικός Οικογενειακός Ιατρός
Επιμελητής Α Κ.Υ. Καλαμπάκας

 

1a1a11Roustanis Athanasios 2Ο ιατρός Αθανάσιος Κ.Ρουστάνης κατάγεται από την Τρυγώνα Καλαμπάκας, είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Έχει ειδικευθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου Θεσσαλονίκης στην Ειδικότητα της Γενικής Οικογενειακής Ιατρικής και εργάστηκε ως ελεύθερος επαγγελματίας ιατρός και ως υπεύθυνος στο παθολογικό τμήμα ιδιωτικής Ψυχιατρικής κλινικής .Από τον Ιούλιο του 2014 προσφέρει τις υπηρεσίες του στο Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας, όπου και παραμένει, έχοντας εξελιχθεί σε Επιμελητή Α. Έχει συμμετάσχει σε πληθώρα Πανελλήνιων και Περιφερικών συνεδρίων στα πλαίσια της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης, καθώς και σε εργασίες που άπτονται του αντικειμένου του. Διετέλεσε συντονιστής πρωτοβάθμιας ομάδας υγείας με αποτέλεσμα την πραγματοποίηση πλήθους ομιλιών και δράσεων στο Δήμο Μετεώρων.Κατά τη διάρκεια της πανδημίας διετέλεσε αναπληρωτής υπεύθυνος της ομάδας που συστάθηκε για την δημιουργία και οργάνωση του εμβολιαστικού κέντρου στα πλαίσια της αντιμετώπισης της πανδημίας covid-19. Παράλληλα και για σειρά ετών , πραγματοποιεί εφημερίες ως επιμελητής και στο τμήμα επειγόντων των παθολογικών κλινικών του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων.

 vamal.gif

Vlaxavia_2024.jpg

street_ok.jpg

Faltakas_256.jpg

gkekas1_Αντιγ.jpg

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

aliagas_copy.jpg

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com