A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Δήλωση υποψηφιότητας του Νικολάου Τσιούκα και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο

E-mail Εκτύπωση

1a1a11aTsioukas Nik400Στην αρχαία Αθήνα, τόσο ο Σόλων όσο και ο Περικλής, κατέβαλαν  κάθε δυνατή προσπάθεια  προκειμένου να ευαισθητοποιήσουν τους συμπολίτες τους...

γύρω από θέματα που σχετίζονταν με την πόλη τους,ώστε να τους καταστήσουν ενεργά και δραστήρια μέλη της Εκκλησίας του Δήμου. Όσοι δε, παρέμεναν παγερά αδιάφοροι, έχαναν τα πολιτικά τους δικαιώματα. Δεν είχαν ούτε το δικαίωμα του εκλέγειν, αλλά ούτε και το δικαίωμα του εκλέγεσθαι. Αυτοί ήταν οι πρόγονοί μας, και γι' αυτό κατάφεραν να κάνουν την πόλη τους κοιτίδα του Πολιτισμού!
Έχοντας γαλουχηθεί με αυτές τις αξίες,με αυτά τα ιερά νάματα στα σχολεία που φοίτησα, όνειρό μου από παιδί ήταν, αφού μεγαλώσω, να μπορέσω κι εγώ να γίνω ενεργός πολίτης και να υπηρετήσω την ιδιαίτερη πατρίδα μου, συνεργαζόμενος με άλλους συμπολίτες μου, που έχουν τα ίδια οράματα, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Θεωρώ λοιπόν, ότι πλέον έφτασε η ώρα! Η ώρα όπου ο τόπος μας χρειάζεται ταγούς ικανούς, δυναμικούς, με όραμα! Δίπλα στον υποψήφιο δήμαρχο, Λευτέρη Αβραμόπουλο, επιθυμούμε να αγωνιστούμε σκληρά, για να δούμε τον δήμο μας να προοδεύει σε όλους τους τομείς. Να γίνει ένας δήμος πρότυπο, όπου πολιτική και θρησκευτική ηγεσία θα έχουν μια αγαστή συνεργασία με απώτερο στόχο την πρόοδο των πολιτών. Όνειρό μας είναι να ζούμε σε ένα δήμο που θα έχει υψηλά στάνταρ φιλοξενίας για επισκέπτες από κάθε γωνιά της υφηλίου, καθιστώντας τους τελικά τους καλύτερους πρεσβευτές της περιοχής μας στο εξωτερικό, αλλά και ένα δήμο που άμεση προτεραιότητα του να είναι η ασφάλεια των πολιτών και η επίλυση των όποιων προβλημάτων τους. Μπορούμε, και θα το πετύχουμε, με τη δική σας εντολή και υποστήριξη!!!

Νικόλαος Τσιούκας
Αξιωματικός Ελληνικής Αστυνομίας

1a1a11aTsioukas Nik470

Βιογραφικό Σημείωμα

Ο Νικόλαος Ι. Τσιούκας είναι αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας.
Γεννήθηκε στην πόλη της Καλαμπάκας το 1976.Είναι παντρεμένος με τη Μαρία Τρίμα και πατέρας τριών παιδιών. Εισήχθη στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας με το σύστημα των πανελληνίων εξετάσεων και μετά την αποφοίτησή του , εργάστηκε σε υπηρεσίες Ασφαλείας των Αθηνών, σε υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης των Γρεβενών και από το έτος 2014 υπηρετεί στο Αστυνομικό Τμήμα των Μετεώρων.
Κατόπιν ειδικής εκπαίδευσης χειρίζεται θέματα ενδοοικογενειακής βίας και περιπτώσεις που άπτονται της κακοποίησης ζώων. Επίσης, εκπαιδεύτηκε στη σχολή Πολιτικής Άμυνας σε θέματα πολιτικού σχεδιασμού εκτάκτων αναγκών και φυσικών καταστροφών.
Επί σειρά ετών διετέλεσε αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας.
Στις φετινές δημοτικές εκλογές ευελπιστεί ότι οι συμπολίτες τουμε την ψήφο τους θα του δώσουν την ευκαιρία, αξιοποιώντας τις γνώσεις και τις ικανότητές του, να προσφέρει το καλύτερο δυνατό στον δήμο που γεννήθηκε και μεγάλωσε.

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com