A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

2.700 αιτήσεις από τα Τρίκαλα για το «Ανακυκλώνω–Αλ-λάζω Θερμοσίφωνα» με την υπογραφή του Κ. Σκρέκα

E-mail Εκτύπωση PDF

1a1a11askre 1Μεγάλη είναι η συμμετοχή των πολιτών στο πρόγραμμα «Ανακυκλώνω – Αλλάζω  Θερμοσίφωνα», προϋπολογισ-μού 100 εκατ. ευρώ, του Υπουργείου Περιβάλλοντος...

και Ενέργειας, γεγονός που επιβεβαιώνει τη χρησιμότητα και την αποδοχή των προγραμμάτων που φέρουν την υπογραφή του Κώστα Σκρέκα και τα οποία στοχεύουν στη μείωση του ενεργειακού κόστους και την προστασία του περιβάλλοντος.
Ήδη τις πρώτες οκτώ ημέρες λειτουργίας της ψηφιακής πλατφόρμας (https://allazothermosifona.gov.gr/) του προγράμματος, ο αριθμός των αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους άγγιξε τις 190.000. Ανάμεσα σε αυτούς και 2.700 Τρικαλινοί που έχουν κάνει ήδη αίτηση για να ενταχθούν στο πρόγραμμα με την ημερομηνία να είναι ανοιχτή για τη συμμετοχή και άλλων ενδιαφερομένων.
Μέσω του «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή», τα νοικοκυριά θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν επιδότηση για την αντικατάσταση ενεργοβόρων ηλεκτρικών θερμοσιφώνων με νέους ηλιακούς θερμοσίφωνες, σύγχρονης τεχνολογίας.
1a1a11askre 2Ο Τρικαλινός Υπουργός, Κώστας Σκρέκας, δήλωσε: «Οι πολίτες αγκαλιάζουν έμπρακτα τα προγράμματα ενεργειακής εξοικονόμησης που υλοποιεί το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Με το «Ανακυκλώνω - Αλλάζω θερμοσίφωνα», ακόμα ένα πρωτοπόρο πρόγραμμα που στηρίζει την ελληνική οικογένεια, πετυχαίνουμε μείωση του ενεργειακού κόστους και προστατεύουμε έμπρακτα το περιβάλλον. Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε με κάθε τρόπο την ελληνική κοινωνία».
Υπενθυμίζεται, ότι η ψηφιακή πλατφόρμα αιτήσεων είναι ανοιχτή από τις 11 Μαΐου 2023 και θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι την Τρίτη 20 Ιουνίου 2023 και ώρα 15:00.

 

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com