A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Ο Πρόεδρος της κοινότητας Πολυθέας κ. Χελιδώνης Ι. στο πλευρό του Δημάρχου Θοδωρή Αλέκου"

E-mail Εκτύπωση

1a1a11axelidonisΜέσω αυτής της δημόσιας δήλωσης θέλω να επισημάνω την ι-κανότητα, τη δέσμευση και την αφοσίωσή του κ. Χελιδώνη Ιω-άννη προς την κοινότητά της Πολυθέας Ασπροποτάμου. ...

Είναι προφανές ότι ο κ. Χελιδώνης Ιωάννης έχει ως προτεραιότητα το καλό του Δήμου μας. Με την ευαισθησία του στα θέματα που αφορούν τους πολίτες, ακούει τις ανησυχίες και τις απόψεις του κόσμου και προσπαθεί να βρει λύσεις που θα προωθήσουν το κοινό συμφέρον.
Είμαι βέβαιος ότι ο κ. Χελιδώνης Ιωάννης θα συνεχίσει να εργάζεται με αφοσίωση και πάθος για να βελτιώσει τις συνθήκες ζωής μας, να προωθήσει την αειφορία και την ανάπτυξη της περιοχής μας εκπροσωπώντας τα συμφέροντα της κοινότητάς μας.
Καλή επιτυχία από καρδιάς.
Ο Δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων
Θεόδωρος Γ. Αλέκος

Δήλωση στήριξης του υποψηφίου προέδρου της κοινότητας Πολυθέας Ασπροποτάμου κ. Χελιδώνη Ιωάννη

Θα ήθελα να απευθυνθώ σε εσάς σήμερα για να μοιραστώ μερικά λόγια για τον εαυτό μου και την πολιτική μου πορεία ως πρόεδρος της κοινότητας. Αισθάνομαι την ιδιαίτερη τιμή που μου κάνει ο Δήμαρχος κ. Θεόδωρος Αλέκος, ώστε να έχω την δυνατότητα να εκπροσωπήσω για άλλη μια φορά την κοινότητά μου και να εργαστώ για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης.
Προτεραιότητά μου είναι να εκπροσωπώ και να προασπίζω τα συμφέροντα όλων των πολιτών μας, διασφαλίζοντας τη διαφάνεια και την αποτελεσματικότητα στις αποφάσεις που λαμβάνουμε.
Κατά τη διάρκεια της θητείας μου, έχουμε επιτύχει πολλά σημαντικά πράγματα για την κοινότητά μας. Έχουμε εστιάσει στη βελτίωση των υποδομών μας, την προώθηση της αειφορίας, την υποστήριξη της τοπικής οικονομίας και την προαγωγή της κοινωνικής συνοχής. Ωστόσο, αναγνωρίζω ότι υπάρχουν ακόμα πολλές προκλήσεις μπροστά μας και πολλά που πρέπει να γίνουν.
Δεσμεύομαι να συνεχίσω να εργάζομαι σκληρά για την πρόοδο του χωριού μας. Με το πάθος και τη δέσμευσή μου, θα επιδιώξω την υλοποίηση πολιτικών και προγραμμάτων που θα οδηγήσουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής μας και την προαγωγή της συνεργασίας και του διαλόγου μεταξύ των πολιτών μας.

Ο Πρόεδρος της Τ.Κ Πολυθέας Ασπροποτάμου
Χελιδώνης Ιωάννης

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com