A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Δήλωση υποψηφιότητας της Χριστίνα Βαΐου και ανα-κοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο

E-mail Εκτύπωση

1a1a11avaiou Xristina400Μία ακόμη δραστήρια γυναίκα, μητέρα και εργαζόμενη, η Χριστί-να Βαΐου εντάσσεται στον συνδυασμό «Δύναμη Ευθύνης». «Με έναν νέο άνθρωπο επικεφαλής,...

με όρεξη για δουλειά οφείλουμε όλοι να συμπαραταχθούμε και να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας» δηλώνει: «Με τον Λευτέρη Αβραμόπουλο ο Δήμος Μετεώρων μπορεί να αναδειχθεί σε αρωγό και πρωταγωνιστή των εξελίξεων τόσο σε τοπικό όσο και πανελλήνιο επίπεδο».
Χριστίνα Βαΐου

1a1a11avaiou Xristina470

Βιογραφικό Σημείωμα
Η Χριστίνα Βαΐου γεννήθηκε το 1990 στο Καλονέρι Τρικάλων και είναι κόρη του Πατρός Αποστόλη Βαίου. Είναι παντρεμένη με τον Βασίλη Ντόβα, ιδιωτικό υπάλληλο, με καταγωγή από τον Άγιο Δημήτριο και έχουν ένα γιό.
Μετά την αποφοίτησή της από το Τεχνικό Λύκειο,εργάστηκε για περίπου ένα χρόνο σε σούπερ μάρκετ της περιοχής μας και ακολούθως μετέβη στην Αθήνα όπου εργάστηκε για έξι συναπτά έτη σε μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ ως υπεύθυνη τμήματος, όπου και σταμάτησε λόγω μητρότητας.
Την συνδέουν ισχυροί δεσμοί τόσο με τη γενέτειρά της, όσο και με το χωριό του συζύγου της καθώς η αγάπη για τον τόπο της, η προσφορά και η διάθεση για βοήθεια είναι τα χαρακτηριστικά στοιχεία που διέπουν το χαρακτήρα της.
Θεωρεί ότι είναι υποχρέωση όλων μας να συμβάλλουμε με όποιον τρόπο μπορούμε ώστε να αλλάξει ο Δήμος μας πορεία! Να μεταβούμε από την παθητικότητα και τη στασιμότητα του σήμερα, στην αλλαγή και την αναβάθμιση, δημιουργώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις, πάνω στις οποίεςοι νέοι άνθρωποι θα στηριχτούν δουλεύοντας για ένα καλύτερο μέλλον!

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com