A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Δήλωση υποψηφιότητας της Βάιου Ζαχαράκη και ανα-κοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο

E-mail Εκτύπωση

1a1a11azsxsrskis Vaios 400Ο Βάιος Ζαχαράκης, πρόεδρος της Κοινότητας Χρυσο-μηλιάς, κατέρχεται εκ νέου υποψήφιος με τον Συνδυασ-μό «Δύναμη Ευθύνης» και υποψήφιο δήμαρχο...

τον Λευτέρη Αβραμόπουλο. «Ο τόπος μας χρειάζεται μια αλλαγή» λέει «και μια νέα πνοή όσον αφορά την καθημερινότητα και γενικότερα βελτίωση της ποιότητας ζωής του χωριού του σε διαφόρους τομείς (αγροτικοί δρόμοι, καθαριότητα, νερό, αγροτικό ιατρείο). Η παρούσα δημοτική αρχή Αλέκου ήταν απούσα όλα τα χρόνια. Με τον Λευτέρη Αβραμόπουλο μπορούμε ξανά να ελπίζουμε και να αισιοδοξούμε».
Βάιος Ζαχαράκης
Κτηνοτρόφος

 1a1a11azaxarakis Vaios 470

 Βιογραφικό Σημείωμα

Ο Βάιος Ζαχαράκης είναι γεννημένος το 1974. Κατάγεται από τη Χρυσομηλιά Καλαμπάκας και είναι παντρεμένος με την Αφροδίτη Αποστόλου με την οποία έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά.
Τα παιδικά του χρόνια έζησε και μεγάλωσε στο χωριό του, όπου και φοίτησε μέχρι το Δημοτικό σχολείο και στη συνέχεια ολοκλήρωσε την φοίτησή του στο Γυμνάσιο Αμπελίων. Ακολούθως, όντας άτομο δραστήριο και διακατέχοντας από την αγάπη του για το χωριό του, διατηρεί εκεί τη δική του κτηνοτροφική μονάδα, την οποία προσπαθεί να εξελίσσει συνεχώς.
Σε επίπεδο συλλόγων αποτελεί επίσης ενεργό μέλος.Έχει διατελέσειπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου Χρυσομηλιάςκαθώς και Πρόεδρος της τοπικής ομάδας Α.Ο. Δόξα Χρυσομηλιάς. Επιπλέον, από το 2019 είναι εκλεγμένος πρόεδρος της κοινότητας Χρυσομηλιάς.

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com