A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Δήλωση υποψηφιότητας της Μαρίας Σιμιτσή και ανα-κοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο

E-mail Εκτύπωση

1a1a11asimitsiΜία ακόμη δραστήρια γυναίκα, σύζυγος και εργαζόμενη, η Μαρία Σιμιτσή εντάσσεται στον συνδυασμό «Δύναμη Ευθύνης». Δουλεύοντας συστηματικά...

στον πρωτογενή τομέα, θέλει να προσθέσει κι αυτή το λιθαράκι της τόσο για την ενίσχυση και την ανάδειξη του κλάδου, όσο και το χωριό της, το οποίο αγαπά ιδιαίτερα. «Με έναν νέο άνθρωπο επικεφαλής, μεμεράκι και όρεξη για δουλειά οφείλουμε όλοι να συμπαραταχθούμε και να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας» δηλώνει: «Με τον Λευτέρη Αβραμόπουλο ο Δήμος Μετεώρων μπορεί να χαράξει μια νέα πορεία, πιο δημιουργική και αισιόδοξη για όλους!
Μαρίας Σιμιτσή
Αγρότισσα

 

Βιογραφικό
Η Μαρία Σιμιτσή από την Αγία Παρασκευή της δημοτικής ενότητας Ασπροποτάμου, είναι γεννημένη το 1981 και παντρεμένη με τον Βούκια Γρηγόριο από το Κατάφυτο.
Είναι απόφοιτη του Γενικού Λυκείου Παλαμά Καρδίτσας. Η επαγγελματική της πορεία αφορά αρχικά την απασχόλησή της, για αρκετά χρόνια, στον ιδιωτικό τομέα ως πωλήτρια σε σούπερ μάρκετ καθώς και σε άλλες επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Από το 2021 μέχρι και σήμερα ασχολείται με τον πρωτογενή τομέα καθώς είναι νέα αγρότισσα, και καλλιεργεί κτήματα και χωράφια οικογενειακής της ιδιοκτησίας.
Κατέρχεται πρώτη φορά ως υποψήφια στις αυτοδιοικητικες εκλογές ελπίζοντας να συνεισφέρει όσο το δυνατόν περισσότερο στην αναβάθμιση του αγροτικού κυρίως τομέα, αφήνοντας κι αυτή το αποτύπωμά της!

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com