A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Δήλωση υποψηφιότητας της Ελένης Γεωργέ και ανα-κοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο

E-mail Εκτύπωση

1a1a11ageorge EleniΜια νέα και δυναμική υποψηφιότητα από την περιοχή του Καστ-ρακίου ανακοινώνει η «Δύναμη Ευθύνης» του Λευτέρη Αβραμό-πουλου. Πρόκειται για τη Ελένη Γεωργέ,...

μια νέα, εργαζόμενημητέρα. «Ξημερώνει μια νέα εποχή για την Καλαμπάκα και γενικότερα τον Δήμο Μετεώρων» λέει η ίδια «με έναν νέο άνθρωπο όπως ο Λευτέρης Αβραμόπουλος να δίνει όραμα, ελπίδα και προοπτική σε όλους μας. Τάσσομαι δίπλα του γιατί πιστεύω στον ίδιο και στην «ομάδα» μας που αποτελείται αφενός από έμπειρα αυτοδιοικητικά στελέχη, αλλά και αφετέρου από νέα παιδιά με φρέσκες ιδέες και όρεξη για δουλειά. Στόχος μας η χάραξη μιας νέας πορείας στην οποία οι γυναίκες θα αποτελούν ενεργά μέλη».
Ελένη Γεωργέ
Ιδιωτική Υπάλληλος

 

Βιογραφικό Σημείωμα
Η Ελένη (Λένα) Γεωργέ είναι γεννημένη το 1980 και κατάγεται από το Καστράκι Καλαμπάκας. Είναι μητέρα δύο παιδιών, της Μαρίας και του Γιώργου.
Έπειτα από την αποφοίτηση της από το Γενικό Λύκειο Καλαμπάκας, εισάγεται μέσω πανελλήνιων εξετάσεων στη Σχολή Τουριστικών Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Λάρισας καταφέρνοντας να διακριθεί αποκτώντας δύο υποτροφίες.
Στη συνέχεια, ξεκινάει η εργασιακή της πορεία. Αρχικά, και για περίπου δέκα συναπτά έτη, εργάζεται στο τμήμα των πωλήσεων και της παραγωγής,σε οικογενειακή επιχείρησηστην Καλαμπάκα. Ακολούθως απασχολείται στο Κέντρο Τουριστικής Πληροφόρησης της Καλαμπάκας καθώς και στο ΜουσείοΓεωλογικών Σχηματισμών Μετεώρων, στο Καστράκι. Τα τελευταία δύο χρόνια εργάζεται σε ξενοδοχειακή μονάδα της πόλης μας ως υπάλληλος υποδοχής.
Η επιμόρφωσή της συνεχίζεται ακόμη και σήμερα καθώς παρακολουθεί σεμινάρια αυτοβελτίωσης και θετικής ψυχολογίας ενώ παράλληλα είναι πιστοποιημένη σύμβουλος αισθητικής και ομορφιάς, γνωστής εταιρείας καλλυντικών.
Η αγάπη της για το χωριό της και για την πόλη της Καλαμπάκας γενικότερα, οι αρχές και οι αξίες που πρεσβεύει ο Λευτέρης Αβραμόπουλος και η πεποίθηση ότι οι γυναίκες μπορούν να προσφέρουν εξίσου στα κοινωνικά δρώμενα του τόπου, είναι οι βασικοί παράγοντες που την ώθησαν να κατέλθει πρώτη φορά ως υποψήφια!

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com