A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Δήλωση του Νικολάου Παπαγεωργίου και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο

E-mail Εκτύπωση

1a1a11apapageorgiou nΈνα ακόμη δραστήριο άτομο και ενεργό μέλος της τοπικής κοινω-νίας, ο Νίκος Παπαγεωργίου, εντάσσεται στο συνδυασμό Δύ-ναμη Ευθύνης» και στηρίζει...

με την υποψηφιότητά του τον Λευτέρη Αβραμόπουλο για Δήμαρχο του Δήμου Μετεώρων. «Οφείλουμε όλοι να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα του Λευτέρη Αβραμόπουλου, ενός νέου και δημιουργικού ανθρώπου και να συμβάλουμε με όλες μας τις δυνάμεις στην αλλαγή σελίδας που θα δώσει προοπτική στον τόπο μας και θα αναβαθμίσει τα χωριά μας» δηλώνει σχετικά ο ίδιος.
Νίκος Παπαγεωργίου
Αγρότης - Ιδιωτικός υπάλληλος

 

Βιογραφικό Σημείωμα
Ο Νικόλαος Παπαγεωργίου του Χαριλάουμε καταγωγή από το Ελάφι της δημοτικής ενότητας Καστανιάς είναι γεννημένος το 1976.
Είναι απόφοιτος της ξυλογλυπτικής Σχολής Καλαμπάκας. Έχει εργαστεί ως ξυλογλύπτης σε επιχείρηση της περιοχής μας για περισσότερα από 10 συναπτά έτη, καθώς και ως οδηγός στον πρώην Δήμο Καστανιάς. Τα τελευταία 3 έτη εργάζεται ως οδηγός σε επιχείρηση της Καλαμπάκας. Παράλληλα με την απασχόλησή του στον ιδιωτικό τομέα, ασχολείται και με την καλλιέργεια μήλων στην περιοχή Μυλότοπος του Ελαφίου, καθώς η οικογένειά του διατηρεί καλλιέργειες στην εν λόγω περιοχή.
Σε επίπεδο συλλόγων, είναι επίσης ενεργό μέλος καθώς κατά το παρελθόν έχει διατελέσει πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ελαφίου
Η ενασχόλησή του με τα κοινά δεν αποτελεί κάτι πρωτόγνωρο για τον ίδιο καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που κατέρχεται ως υποψήφιος στις εκλογές. Όπως ο ίδιος χαρακτηριστικά αναφέρει, είναι σε θέση να αφουγκραστεί τα προβλήματα του τόπου του και να προτείνει λύσεις για την επίλυσή τους.

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com