A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Δήλωση υποψηφιότητας του Αναστασίου Καταραχιά και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο

E-mail Εκτύπωση

1a1a11akataraxias TasosΟ επί σειρά ετών πρόεδρος της Κοινότητας Παναγίας Αναστά-σιος (Τάσος) Καταραχιάς κατέρχεται υποψήφιος με τον συν-δυασμό «Δύναμη Ευθύνης» και υποψήφιο...

δήμαρχο τον Λευτέρη Αβραμόπουλο. «Χρειαζόμαστε ανθρώπους που γνωρίζουν τα προβλήματα που ταλανίζουν τα χωριά μας και είναι έτοιμοι να αναλάβουν ενεργή δράση και να τα αντιμετωπίσουν», δηλώνει ο ίδιος. «Πιστεύω στον Λευτέρη Αβραμόπουλο και είμαι βέβαιος πως με την ομάδα του επεξεργάζονται ένα πρόγραμμα καινοτόμο και δημιουργικό το οποίο θα συμβάλλει στη χάραξη μια νέας πορείας όσον αφορά τον Δήμο Μετεώρων».
Αναστάσιος Καταραχιάς
Ελεύθερος Επαγγελματίας

 

Βιογραφικό σημείωμα
Ο Τάσος Καταραχιάς με καταγωγή από την Παναγία Καλαμπάκας είναι γεννημένος το 1969 και παντρεμένος με την Ελένη Πούλιου με την οποία έχουν 2 παιδιά, τον Κωσταντίνο και τη Χρύσα.
Μετά την αποφοίτησή του από το Γενικό Λύκειο Τρικάλων,ξεκινάει η επαγγελματική του δραστηριότητα, η οποία αφορά κυρίως την ενασχόλησή του με το ελεύθερο επάγγελμα. Ο ίδιος διατηρεί βιοτεχνία ξυλουργικών εργασιών η οποία εδρεύει στην Παναγία Καλαμπάκας, γεγονός που πηγάζει από την αγάπη που τρέφει για το χωριό του, ενώ παράλληλα δραστηριοποιείται και στην ευρύτερη περιοχή .
Τα τελευταία χρόνια παράλληλα με την κύρια δουλειά του διατηρεί,κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος « Τη Λαδόκολλα» , στην πόλη της Καλαμπάκας ενώ κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, διατηρεί καφέ μπαρ στο χωριό του , την Παναγία.
Οι εκλογές για τον ίδιο αποτελούν κάτι το οικείο, καθώς υπηρετεί το αξίωμα του προέδρου της τοπικής κοινότητας Παναγίας για 13 συναπτά έτη. Έχοντας αναπτυγμένο το αίσθημα της ευθύνης απέναντι στους συγχωριανούς του και κινούμενος πάντα με καλή διάθεση, έχει προσθέσει το λιθαράκι του στην επίλυση των προβλημάτων του χωριού του, χωρίς διακρίσεις και προτίθεται να συνεχίσει, έχοντας ως γνώμονα το κοινό καλό!

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com