A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Υψηλός δείκτης επικινδυνότητας λόγω υψηλών θερμο-κρασιών και ετοιμότητα στον Δήμο Μετεώρων

E-mail Εκτύπωση

1a1adimarAntlΗ προστασία και η ασφάλεια των κατοίκων και του πε-ριβάλλοντος είναι προτεραιότητα για τον Δήμο Μετεώ-ρων, για αυτό στην διάρκεια αυτών των ημερών, ...

όπου οι κίνδυνοι πυρκαγιάς είναι αυξημένοι, βρίσκεται ο μηχανισμός του Δήμου μας σε επιφυλακή και ετοιμότητα και σε απόλυτη συνεργασία με την πυροσβεστική υπηρεσία, τους φορείς της πολιτικής προστασίας προκειμένου να αντιμετωπίσουμε άμεσα τυχόν περιστατικά.
Εάν παρατηρήσετε φωτιά ειδοποιήστε αμέσως τις αρχές.
Η συνεργασία των πρόεδρων των χωριών είναι απαραίτητη για την αποτελεσματική διαχείριση του κινδύνου πυρκαγιάς και την ασφάλεια των κατοίκων μας.
Οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων, κάντε προσπάθεια να ενημερώνετε την κοινότητά σας για τις απαγορεύσεις και τις οδηγίες που ισχύουν σχετικά με τις φωτιές.
Συντονιστείτε με τις αρχές και ενημερωθείτε για τους κανονισμούς και τις απαγορεύσεις που ισχύουν για την περιοχή σας. Παρακολουθήστε περιοχές των κοινοτήτων σας που γνωρίζετε την υψηλή επικινδυνότητα αυτών, πχ πρώην σκουπιδότοπους και προτρέψτε τους κατοίκους να μην αφήνουν εύφλεκτα υλικά στους κάδους.
Με την αλληλεγγύη και την ενεργό συνεργασία όλων μας, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την πρόκληση της πρόληψης των πυρκαγιών και να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια της περιοχής μας. Σας ευχαριστούμε για την ανταπόκριση και την συμμετοχή σας σε αυτήν τη σημαντική προσπάθεια. Η Πολιτική προστασία του Δήμου Μετεώρων θα βρίσκεται σε επιφυλακή και ετοιμότητα για όσο καιρό χρειαστεί.
Από το γραφείο του Δημάρχου

 

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com