A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Δήλωση Υποψηφιότητας μιας Δυναμικής και Αξιόλο-γης Γυναίκας στο Πλευρό του Δημάρχου

E-mail Εκτύπωση

1a1a11avas mihouΚαλωσορίζω την κα. Βασιλική  Μίχου στην παράταξη μου, μιας πραγματικά αξιόλογης γυναίκας, η οποία έχει αφοσιωθεί στην κοι-νωνία μας, αποτελώντας πρότυπο...

πολίτη, προασπίζοντας συνεχώς τα δικαιώματα και τα συμφέροντα των δημοτών μας.
Βασιλική σου εύχομαι καλή επιτυχία από καρδιάς
Ο Δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων
Θεόδωρος Γ. Αλέκος
Οι αρχές με τις οποίες πορεύομαι στη ζωή μου είναι η εντιμότητα, η ειλικρίνεια, η αξιοκρατία, η ηθική, το κοινό καλό και το δημόσιο όφελος, η δικαιοσύνη, την οποία και επαγγελματικά υπηρετώ. Στοιχεία με τα οποία πορεύεται και ο Δήμαρχος Μετέωρων κ. Θεόδωρος Αλέκος και είναι αυτή η κοινή ταύτιση ηθικών αξιών και αρχών που με οδήγησε να συνταχθώ στο πλευρό του για μια Δημοτική Αρχή δίκαιη, προσηνής στο ευρύ κοινό, με διαφάνεια και κυρίως με γνώμονα πάντα το συμφέρον του Δήμου μας και των δημοτών του.
Η υποψήφια Δημοτική σύμβουλος
Βασιλική Μίχου

 

Βιογραφικό σημείωμα:
Ονομάζομαι Βασιλική Μίχου του Δημητρίου. Κατάγομαι από την Αγία Παρασκευή και κατοικώ στην πόλη της Καλαμπάκας. Είμαι Δικηγόρος, διατηρώντας Δικηγορικό Γραφείο στο κέντρο της πόλης. Η αγάπη μου για τη δια βίου μάθηση με οδήγησε σε ένα κύκλο σπουδών. Ενδεικτικά αναφέρω:
-Τελειόφοιτη του Νομικού Τμήματος της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.
-Πιστοποιητικό Παιδαγωγικής Επάρκειας της Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΑΣΠΑΙΤΕ) στο Βόλο, του Προγράμματος Παιδαγωγικής Κατάρτισης (ΕΠΠΑΙΚ).
-Πιστοποιητικό της Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΑΣΠΑΙΤΕ) στο Βόλο, του Προγράμματος Ειδίκευσης στη Συμβουλευτική και τον Προσανατολισμό (ΠΕΣΥΠ).
-Πιστοποιητικό Εκπαίδευσης Ενηλίκων και εγγραφής μου στο Μητρώο Εκπαιδευτών Ενηλίκων.
- Βεβαίωση Επιτυχούς Παρακολούθησης του Προγράμματος Κατάρτισης «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΕΝΗΛΛΙΚΩΝ» του Επιμελητηρίου Μαγνησίας του κέντρου επαγγελματικής κατάρτισης «ΔΗΜΗΤΡΑ Εκπαιδευτική Συμβουλευτική Α.Ε.» στο Βόλο.
-Βεβαίωση Φοίτησης (Σπουδών) στο Δ.Ι.Ε.Κ. Τρικάλων στην ειδικότητα με τίτλο: «Θρησκευτικός Τουρισμός και Προσκυνηματικών Περιηγήσεων».
-Πιστοποιητικό Εξειδίκευσης του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο εκπαιδευτικό Πρόγραμμα με τίτλο: «Διγλωσσία και Διδασκαλία της νέας Ελληνικής ως δεύτερης/ξένης γλώσσας».
-Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Πανεπιστημίου Αιγαίου στο Επιμορφωτικό Πρόγραμμα με τίτλο: «Διαπολιτισμική Εκπαίδευση: Ετερότητα, αποδοχή, ένταξη και σχολείο».
-Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στο Επιμορφωτικό Πρόγραμμα με τίτλο: «Εκπαίδευση Ατόμων με Αναπηρία ή/και Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες».
-Φοιτήτρια του Κολλεγίου μες την επωνυμία «Aegean Omiros College Αθηνών, στην ειδικότητα: «MSc Early Chilhood Education with Special Needs»
-Κάτοχος PROFICIENCY (CEFR C1)
-Κάτοχος πτυχίου ΕCDL – όλων των ενοτήτων.
Η αγάπη μου για τα κοινά με οδήγησε ώστε να διατελέσω ιδρυτικό μέλος του συλλόγου με την επωνυμία «ΑΙΓΙΝΙΟΝ-ΚΟΙΤΙΔΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ», να αποτελώ για αρκετά έτη μέλος του Φιλανθρωπικού Σωματείου με την επωνυμία «Φίλες της Αγάπης» και για οκτώ (8) συναπτά έτη να προσφέρω την παρουσία μου στον Ιερό Ναό των Οσίων Μετεωριτών Πατέρων με την ιδιότητα της κατηχήτριας σε παιδιά δημοτικού.
Όλοι μαζί ας αγωνιστούμε να διατηρήσουμε τις αρχές που μας διέπουν ως έλλογα όντα της προσφοράς και της συνεισφοράς.

Από το γραφείο του Δημάρχου

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com