A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Δήλωση υποψηφιότητας της Παρασκευής (Εύης) Τούλα και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο

E-mail Εκτύπωση

1a1a11aparaskeui toulaΗ νοσηλεύτρια Παρασκευή Τούλα, ένας άνθρωπος της προ-σφοράς, κατέρχεται υποψήφια με τον συνδυασμό «Δύναμη Ευθύνης» και υποψήφιο δήμαρχο τον Λευτέρη...

Αβραμόπουλο. «Αγαπώ τον τόπο μου και θέλω κι εγώ με τις όποιες γνώσεις και εμπειρία διαθέτω να προσφέρω γι'αυτόν ώστε να διατηρηθούν οι παραδόσεις μας και να μεταλαμπαδευτούν στα παιδιά μας... Αυτή τη φορά βλέπω πως η νέα γενιά, στέκεται δίπλα σε έμπειρα στελέχη και όλοι μαζί ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον υποψήφιο δήμαρχο Λευτέρη Αβραμόπουλο, άνθρωπο της προσφοράς και καθόλα δραστήριο μέλος της τοπικής μας κοινωνίας. Ενώνω λοιπόν κι εγώ τις δυνάμεις μου με την ομάδα της «Δύναμη Ευθύνης» για να φτιάξουμε την πόλη που ονειρευόμαστε, για να δώσουμε ξανά ζωή στα χωριά μας».
Παρασκευή Τούλα
Νοσηλεύτρια

 

Βιογραφικό σημείωμα
Η Παρασκευή Τούλα γεννήθηκε το 1983 στην Καλαμπάκα και έχει καταγωγή από Βλαχάβα. Είναι παντρεμένη και μητέρα ενός παιδιού.
Είναι πτυχιούχος του τμήματος Νοσηλευτικής του ΤΕΙ Αθήνας και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στην «ΜΕΘ και την επείγουσα Νοσηλευτική».
Έχει εργαστεί στην Καρδιοχειρουργική Μονάδα του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών για περίπου δύο (2) έτη , στη συνέχεια εργάστηκε για δέκα (10) συναπτά έτη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Γενικού Νοσοκομείου Ασκληπιείο Βούλας Αττικής. Ακολούθως σε κλινική Covid στο Γενικό Νοσοκομείο Γ. Γεννηματάςγια ενάμιση περίπου χρόνο. Από τον Ιανουάριο του 2023 έως και σήμερα εργάζεται στην Μονάδα Εμφραγμάτων του Γενικού Νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς.
Οι αυτοδιοικητικές εκλογές αποτελούν για την ίδια μια πρωτόγνωρη εμπειρία και προτίθεται να προσθέσει κι αυτή το λιθαράκι της , έχοντας ως στόχο την ανάδειξη των δυνατότητων που έχουν τα χωριά μας και απώτερο σκοπό την χάραξη μιας πορείας που θα δώσει προοπτική στις νεότερες γενιές.

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com