A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Δήλωση υποψηφιότητας της Νίκης Αθανασίου και αν-ακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο

E-mail Εκτύπωση

1a1a11aathanasiou NikiΜια νέα και δυναμική κοπέλα , η εκπαιδευτικός Νίκη Αθανασίου εντάσσεται στον συνδυασμό «Δύναμη Ευθύνης» με υποψήφιο δήμαρχο τον Λευτέρη Αβραμόπουλο....

Σε δήλωσή της επισημαίνει ότι «η πόλη μας, ο Δήμος μας, τα χωριά μας αξίζουν μια καλύτερη προοπτική, ένα καλύτερο αύριο! Η ίδια δηλώνει επίσης ότι «Οφείλουμε να δώσουμε την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους, με διάθεση για δουλειά, να βγουν μπροστά δίνοντας μια νέα προοπτική στο Δήμο μας» δηλώνει: «Πρέπει αυτή τη προσπάθεια να την πλαισιώσουμε όλοι και να τη στηρίξουμε με κάθε δυνατό τρόπο».
Νίκη Αθανασίου
Εκπαιδευτικός Προσχολικής Αγωγής
Βιογραφικό σημείωμα
Η Νίκη Αθανασίου είναι 27 ετών και κατάγεται από την Οξύνεια της δημοτικής ενότητας Χασίων.
Είναι πτυχιούχος του Παιδαγωγικού τμήματος Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και απασχολείται στον ιδιωτικό τομέα σε αντικείμενο που άπτεται των σπουδών της.
Είναι η πρώτη φορά που κατέρχεται ως υποψήφια στις αυτοδιοικητικές εκλογές και αφορμή γι΄ αυτό αποτέλεσε η αγάπη της για τον τόπο της καθώς και η πεποίθηση ότι όλοι μας ανεξαιρέτως μπορούμε να συμβάλουμε ενεργά στην χάραξη μιας νέας πορείας πιο δημιουργικής και αισιόδοξης για τα χωρία μας και το Δήμο μας.

 

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com