A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Πρώτη ολομέλεια του συνδυασμού «Δύναμη Ευθύνης»

E-mail Εκτύπωση

1a1a11aav1Αβραμόπουλος: «Ερχόμαστε να ενώσουμε δυνάμεις και να δώσουμε νέα προοπτική στο Δήμο μας»...

Την πρώτη ολομέλειά του πραγματοποίησε το βράδυ της Πέμπτης ο συνδυασμός «Δύναμη Ευθύνης», με υποψήφιο δήμαρχο Δήμου Μετεώρων τον Λευτέρη Αβραμόπουλο.
«Είμαστε ουσιαστικά ένας νέος Συνδυασμός» είπε ο ίδιος απευθυνόμενος στους περισσότερους από 200 υποψηφίους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους «ένας Συνδυασμός που πατάει πάνω στις αρχές και στις αξίες που μας κληροδότησε ο αείμνηστος Χρήστος Σινάνης, με έμπειρα στελέχη που δούλεψαν μαζί του και αναμόρφωσαν τον Δήμο μας την πενταετία 2014-2019 και νέα στελέχη, νέα παιδιά, βγαλμένα από την κοινωνία, που έρχονται να δώσουν αέρα φρεσκάδας και να προσφέρουν με τις γνώσεις και τις ιδέες τους».
Ο Λευτέρης Αβραμόπουλος επέμεινε ενωτικά, «δεν μας χωρίζει τίποτα με κανέναν» είπε «εμείς ερχόμαστε με σεμνότητα, σοβαρά και υπεύθυνα, με ολοκληρωμένο και κοστολογημένο πρόγραμμα, να δουλέψουμε για όλους, να δουλέψουμε για να αλλάξουμε τον Δήμο μας, την πόλη, τα χωριά μας».
Ο επικεφαλής της «Δύναμης Ευθύνης» περιέγραψε τους βασικούς στόχους του Συνδυασμού για την επόμενη 5ετία εκσυγχρονισμό του Δήμου, ολοκλήρωση των έργων υποδομής σε πόλη και χωριά, νέα κυκλοφοριακή μελέτη που θα ανακουφίσει την Καλαμπάκα που ασφυκτιά καθημερινά από την κίνηση των οχημάτων, έναν Δήμο σύγχρονο, στη ψηφιακή εποχή με έξυπνες εφαρμογές προς όφελος και εξυπηρέτηση των πολιτών, έναν Δήμο που θα δημιουργήσει φιλικό περιβάλλον για νέες επενδύσεις, θα σταθεί δίπλα σε αγρότες και κτηνοτρόφους ενημερώνοντάς τους συνεχώς για τις νέες πρακτικές που προκύπτουν, έναν Δήμο που θα διαφυλάξει την Μετεωρίτικη κληρονομιά και θα συνδέσει τουριστικά τα Μετέωρα με την πόλη και τα χωριά μας».
«Είμαστε ομάδα» κατέληξε ο Λευτέρης Αβραμόπουλος «δουλεύουμε μεθοδικά για να πετύχουμε όλοι μαζί, για τον Δήμο μας, τον τόπο όπου ζούμε και δημιουργούμε. Το μέλλον είναι στα χέρια μας».

1a1a11aav2

 

1a1a11aav3

1a1a11aav4

1a1a11aav5

1a1a11aav6

1a1a11aav7

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com