A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΘΕΟ-ΔΩΡΟΥ ΑΛΕΚΟΥ

E-mail Εκτύπωση

1a1a11aalekosΣυνδημότισσες και Συνδημότες του Δήμου  Μετεώρων, ύστερα από ώριμη σκέψη και υπευθυνότητα προς εσάς, σας κάνω γνωστό ότι δεν θα είμαι εκ νέου...

υποψήφιος Δήμαρχος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.
Λόγοι προσωπικοί, οικογενειακοί, ηθικοί, πολιτικοί με υποχρέωσαν να πάρω αυτή την απόφαση, μια πάρα πολύ δύσκολη απόφαση για μένα. Δεν σας κρύβω ότι ήθελα πάρα πολύ να είμαι εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος μόνο και μόνο για να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις για την προκοπή, την πρόοδο και το καλό του τόπου μου.
Ασχολήθηκα με τα κοινά από αγάπη, μεράκι και διάθεση προσφοράς για το δήμο μας. Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα, κάτω από αντίξοες συνθήκες όπως η υγειονομική κρίση που προκάλεσε ο κορονοϊός, οικονομική κρίση, πληθωρισμός, η έλλειψη πλειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη λήψη σημαντικών αποφάσεων. Επίσης, για μεγάλα χρονικά διαστήματα ο δήμος ήταν υποστελεχωμένος, καθώς το προσωπικό της Κοινωφελούς Εργασίας ήταν συνεχώς μειωμένο ενώ είχαμε και πολλές αποχωρήσεις υπαλλήλων λόγω συνταξιοδότησης ή κινητικότητας.
Παρ'όλα αυτά, οργανώσαμε και νοικοκυρέψαμε τον Δήμο, υποβάλλαμε μελέτες σε όλα τα αναπτυξιακά προγράμματα όπως ΕΣΠΑ, Αντώνης Τρίτσης, Ταμείο Ανάκαμψης, Πράσινο Ταμείο , Περιφέρεια πετυχαίνοντας την έγκριση και ένταξη έργων ύψους 27.000.000 ευρώ. Έργα που θα αλλάξουν την μορφή του δήμου μας δίνοντας πνοή και ανάπτυξη τόσο στην πόλη της Καλαμπάκας, όσο και στα χωριά μας.
Εντάξαμε έργα αγροτικής οδοποιίας, ενεργειακής αναβάθμισης σχολείων, Ψηφιακής Σύγκλισης του δήμου, Αναβάθμιση ΚΕΠ, κατασκευή κυνοκομείου, Αναρριχητικό κέντρο Χασίων, υποδομές ύδρευσης και εγκατάστασης Τηλεμετρικού Συστήματος, κόμβος ΔΕΗ, βυθιζόμενους κάδους κλπ.
Επίσης, πετύχαμε την επιχορήγηση του Δήμου με 1.560.000 ευρώ για την εξόφληση όλων των παλαιών και ληξιπρόθεσμων οφειλών. Στις 30 Απριλίου του 2021 ο δήμος μας δεν χρωστούσε ούτε ένα (1) ευρώ!

Κατηγορήθηκα κατά τη διάρκεια της θητείας μου πάρα πολύ, τις περισσότερες φορές άδικα. Συμβαίνει όμως αυτό στους ανθρώπους που ασχολούνται με τα κοινά διότι πολλές φορές οι απαιτήσεις είναι παράλογες και εκτός αρμοδιοτήτων του δημάρχου.
Δεν κρατώ κακία και πικρία, ήμουν πάντοτε μεγαλόψυχος και μεγαλόκαρδος πόσο μάλλον τώρα που είμαι Δήμαρχος.
Θα συνεχίσω να δουλεύω για το καλό του δήμου μας με την ίδια αγάπη, ζήλο και θέληση μέχρι το τέλος της θητείας μου.
Στο σημείο αυτό, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά από τα βάθη της καρδιάς μου τους δημότες του Δήμου Μετεώρων που με τίμησαν με τη ψήφο τους και με ανέδειξαν στο ύψιστο αξίωμα του Δημάρχου. Να γνωρίζουν ότι τους υπηρέτησα με αξιοπρέπεια, σοβαρότητα, τιμιότητα, δικαιοσύνη και ειλικρίνεια.
Επίσης, να ευχαριστήσω τα μέλη της Δημοτικής μου Ομάδας, τους συνεργάτες μου, τους νέους και παλαιούς υποψηφίους που τάχθηκαν μαζί μου με αγάπη, τους υπαλλήλους του δήμου, τον κ. Καρακώστα Ντίνο και τους υπαλλήλους της ΔΕΥΑΜ για το έργο που παρήγαν κάτω από αντίξοες συνθήκες, τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων και τέλος, την οικογένεια μου και τον αδελφό μου Φώτη. Χωρίς την βοήθεια τους δεν θα πετύχαινα τίποτα.
Φεύγω με καθαρά χέρια
Φεύγω τίμιος
Φεύγω κύριος όπως ήρθα με το κεφάλι ψηλά
Φεύγω χωρίς διάθεση έριδας και διχασμού.
Φεύγω ΔΗΜΑΡΧΟΣ
Σας ευχαριστώ θερμά!
O Δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων
Θεόδωρος Γ. Αλέκος

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com