A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Δήλωση υποψηφιότητας του Απόστολου Ακρίβου και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο

E-mail Εκτύπωση

1a1a11aakrivosΈνα ακόμη δραστήριο μέλος της τοπικής μας κοινωνίας, ο Από-στολος Ακρίβος αγιογράφος στο επάγγελμα, κατέρχεται υπο-ψήφιος με τον συνδυασμό «Δύναμη Ευθύνης»...

και υποψήφιο Δήμαρχο τον Λευτέρη Αβραμόπουλο. Ο ίδιος δηλώνει πως «ο Λευτέρης Αβραμόπουλος δίνει μια νέα προοπτική στον τόπο μας, με νέες ιδέες και ένα όραμα που μπορεί να καταστήσει το Δήμο μας πρωταγωνιστή των εξελίξεων στα επόμενα χρόνια, σε όλους τους τομείς. «Θα δώσω λοιπόν κι εγώ τον αγώνα μαζί του για ένα Δήμο Μετεώρων καινοτόμο και πρωτοποριακό».
Απόστολος Ακρίβος
Αγιογράφος

 

Βιογραφικό
Ο Απόστολος Ακρίβος με καταγωγή από την Αχλαδέα Καλαμπάκας όπου και διαμένει μόνιμα, είναι γεννημένος το 1961 και παντρεμένος με την Τριάδα Αγγελακοπούλου- Ακρίβου.
Στον επαγγελματικό τομέα ασχολείται με την Αγιογραφία τοιχογραφιών, φορητών εικόνων προσωπογραφιών και με πίνακες ζωγραφικής.
Έχει μαθητεύσει δίπλα σε διακεκριμένους δασκάλους και ιδιαίτερα στον αγιογράφο κ. Ιωάννη Γούλα. Έχει αγιογραφήσει εκκλησίες τόσο σε χωριά του Δήμου Μετεώρων όσο και σε άλλες περιοχές ανά την Ελλάδα.
Έχει διατελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Μορφωτικού Συλλόγου Αχλαδέας όπως και του Σκοπευτικού, Κυνηγετικού και Ποδηλατικού Συλλογου Καρδίτσας.
Για αυτό το να ασχοληθεί με τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι κάτι γνώριμο και κάτι που επέρχεται από την αγάπη για τον τόπο του. Η συμμετοχή του έχει σαν σκοπό στην λύση των προβλημάτων του τόπου του αλλά και την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των συγχωριανών του.

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com