A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Δήλωση υποψηφιότητας του Ιωάννη Χατζή και ανα-κοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο

E-mail Εκτύπωση

1a1a11axatzisΈνα ιδιαίτερα ενεργό  μέλος της τοπικής  κοινωνίας και έμπειρος στα αυτοδιοικητικά, ο Ιωάννης Χατζής, κατέρχεται υποψήφιος με τον συνδυασμό «Δύναμη Ευθύνης»...

και υποψήφιο δήμαρχο τον Λευτέρη Αβραμόπουλο. «Πιστεύω» υποστηρίζει ίδιος «ότι θα πρέπει να δοθεί στους νέους ανθρώπους το έναυσμα, ώστε να χαράξουν μια νέα πορεία στο μέλλον του τόπου μας! Ήρθε η ώρα να πάμε μπροστά, με το κατάλληλο πρόγραμμα, τον αντίστοιχο σχεδιασμό και τηρώντας θέση ευθύνης απέναντι στους πολίτες της πόλης μας. ....Μαζί με τον Λευτέρη Αβραμόπουλο και την παράταξή του, αυτό μπορεί να γίνει πραγματικότητα».
Ιωάννης Χατζής
Συνταξιούχος

 

Βιογραφικό Σημείωμα
Ο Ιωάννης Χατζής του Χρήστου κατάγεται από την Φανερωμένη Τρικάλων αλλά τα τελευταία είκοσι τρία (23) χρόνια διαμένει μόνιμα στην Θεόπετρα Καλαμπάκας. Ήταν παντρεμένος με την Ευαγγελία Καραγιάννη.
Η επαγγελματική του δραστηριότητα αφορά την απασχόληση του στον ναυπηγοεπισκευαστικό τομέα των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά για περίπου είκοσι συναπτά έτη. Ακολούθως, μετατάσσεται στην Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση Τρικάλων από όπου και συνταξιοδοτήθηκε, το 2016.
Οι αυτοδιοικητικές εκλογές δεν αποτελούν κάτι πρωτόγνωρο για τον ίδιο και η συμμετοχή του σε αυτές μετράει αρκετά χρόνια πριν. Πιο αναλυτικά, η ενασχόλησή του με τα κοινά ξεκινάει το 2010, ενώ από το 2014 έως και σήμερα είναι εκλεγμένος σύμβουλος στην Τοπική Κοινότητα Θεόπετρας. Βασική του προτεραιότητα και μέλημα είναι η αναδιάρθρωση βασικών σημείων του χωριού του, όπως για παράδειγμα η ανάπλαση του Πλατανόδασους της Θεόπετρας. Είναι λοιπόν διατεθειμένος τα προσφέρει τα μέγιστα δυνατά με σκοπό την αναβάθμιση του χωριού του και την βελτίωση της ποιότητας ζωής των συγχωριανών του.

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com