A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Δήλωση υποψηφιότητας της Μαρίας Αναστασίου και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο

E-mail Εκτύπωση

1a1a11aanastasiou MariaΑκόμη μια νέα και δραστήρια γυναίκα, η δικαστική επιμελήτρια Μαρία Αναστασίου, εκφράζει τη στήριξή της στον υποψήφιο Δήμαρχο Μετεώρων Λευτέρη...

Αβραμόπουλο και συμμετέχει στην κοινή προσπάθεια της «Δύναμης Ευθύνης». Σε σχετική της δήλωσή επισημαίνει ότι «ο Δήμος μας και τα χωριά μας αξίζουν μια καλύτερη προοπτική, αξίζουν να αποκτήσουν νέα ταυτότητα πρωταγωνιστώντας στη νέα εποχή που ανοίγεται μπροστά μας. Σ' αυτή τη κρίσιμη ώρα οφείλουμε όλοι να δηλώσουμε ενεργά την παρουσία μας και μέσα από μια προσπάθεια συλλογική να αγωνιστούμε με ήθος και δυναμισμό. Ο Λευτέρης Αβραμόπουλος έχει ξεδιπλώσει μια σειρά προτάσεων για την ανάπτυξη του τόπου μας και είναι ικανός να μας εμπνεύσει για όλα όσα μπορούμε να πετύχουμε. Με σοβαρότητα και υπευθυνότητα στέκομαι λοιπόν κι εγώ στο πλευρό του, αποφασισμένη να διεκδικήσω για όλους μας».
Μαρία Αναστασίου
Δικαστική Επιμελήτρια Περιφέρειας Λάρισας – Δυτικής Μακεδονίας

 

Βιογραφικό σημείωμα
Η Μαρία Αναστασίου με καταγωγή από τη Μηλιά Ασπροποτάμου, είναι γεννημένη το 1965. Είναι παντρεμένη με τον Γεώργιο Μπούρα με τον οποίο έχουν αποκτήσει έναν γιο τον Χρυσοβαλάντη – Νικόλαο.
Ολοκληρώνοντας την φοίτησή της στο 3ο Γενικό Λύκειο Τρικάλων ξεκινάει η εργασιακή της πορεία αρχικά ως δακτυλογράφος στο Δικαστικό Μέγαρο Τρικάλων. Η διαρκής ανάγκη της για επιμόρφωση και εξέλιξη την ωθεί στην συνέχεια να προβεί στην διενέργεια εξετάσεων στο εφετείο Λάρισας, τις οποίες και ολοκληρώνει με επιτυχία. Το 1999 διορίζεται ως Δικαστική Επιμελήτρια στην Περιφέρεια Λάρισας – Δυτικής Μακεδονίας έχοντας ως έδρα το Πρωτοδικείο Τρικάλων, όπου και ασκεί τα καθήκοντά της έως και σήμερα.
Είναι η πρώτη φορά που κατέρχεται ως υποψήφια στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και οι σημαντικότεροι παράγοντες που την ώθησαν στη απόφαση αυτή είναι η διάθεσή της για προσφορά καθώς και η πεποίθηση ότι δουλεύοντας συλλογικά, με πρόγραμμα και σωστό σχεδιασμό δύναται να επιφέρουμε σημαντικές αλλαγές, αναβαθμίζοντας τον Δήμο μας και προάγοντας τα χωριά μας.

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com