A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Δήλωση υποψηφιότητας του Ηλία Χριστάνα και ανα-κοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο

E-mail Εκτύπωση

1a1a11aXristanas IliasΣυντάσσομαι με τον συνδυασμό «ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ» του Λευτέρη Αβραμόπουλου, γιατί ο επικεφαλής του διαθέτει δυναμισμό, γνώσεις διαχείρισης και διοίκησης,...

ευστροφία, σοβαρότητα, φιλοτιμία, συνεργασιμότητα, ήθος και πολιτικό ένστικτο Συμπεριλαμβάνει στο συνδυασμό του άτομα έμπειρα και αξιόλογα, είναι προσιτός και διεκδικητικός και διατηρεί ιδιαίτερες σχέσεις με παράγοντες της Περιφέρειας και της Κεντρικής Διοίκησης. Επιπλέον μας συνδέει μια μακρά οικογενειακή και προσωπική φιλία, στοιχεία που εγγυώνται μια ειλικρινή, φιλική, αγαστή, γόνιμη και εποικοδομητική συνεργασία για το καλό ολόκληρου του Δήμου Μετεώρων και ιδιαίτερα των κατοίκων της δημοτικής Κοινότητας Φλαμπουρεσίου.
Εύχομαι καλή επιτυχία στον Λευτέρη Αβραμόπουλο και σε όλους τους συμμετέχοντες στον συνδυασμό του «ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ».

 

Βιογραφικό Ηλία Χριστάνα
Γεννήθηκα το έτος 1953 στο Φλαμπουρέσι.
Είμαι πτυχιούχος της Α.Σ.Ο.Ε.Ε. ( σήμερα Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών) του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων με ειδίκευση στην Λογιστική και τα Οικονομικά.
Υπηρέτησα επί 35ετία στην Εθνική Τράπεζα ως υπάλληλος-Διευθυντής Καταστημάτων-υποδιευθυντής Διοίκησης (Πίστης-Εργασιών και Ανθρώπινου Δυναμικού) καθώς και επί 10ετία ως Περιφερειακός Διευθυντής Καταστημάτων Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδος.
Μετά την συνταξιοδότησή μου εργάστηκα ως οικονομικός σύμβουλος του ομίλου Animus ΑΕ καθώς και επί 3ετία ως Σύμβουλος Εκκαθάρισης της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δυτικής Μακεδονίας με έδρα την Κοζάνη.
Στο παρελθόν διετέλεσα Πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Φλαμπουρεσίου καθώς και Αντιπρόεδρος και σύμβουλος του δημοτικού Συμβουλίου Κοινότητας Φλαμπουρεσίου με θετικό αποτύπωμα.
Η αγάπη για τον γενέθλιο τόπο και τους κατοίκους του σε συνδυασμό με την αθρόα παρότρυνση φίλων και συγχωριανών, μου δίνει την δύναμη και την ώθηση να δηλώσω παρών στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές διεκδικώντας την Προεδρία της Κοινότητας Φλαμπουρεσίου, με συναίσθηση της ευθύνης και διάθεση να ασχοληθώ - με την προτίμηση και έγκριση των συντοπιτών μου- για την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων του και την μελλοντική ανάπτυξη του. Γιατί καθώς περνούν τα χρόνια πληθαίνουν οι απουσίες και αραιώνουν οι παρουσίες ενώ είναι εμφανής η αδράνεια, η συσσώρευση προβλημάτων και αναγκών, η έλλειψη αναγκαίων υποδομών, καθώς και η παντελής εγκατάλειψή του από Δήμο, Περιφέρεια και Κεντρική Διοίκηση.

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com