A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

TA XIONIA TOY KΙΛΙΜΑΝΤΖΑΡΟ

E-mail Εκτύπωση PDF

xaniΑπό την Πέμπτη θα προβάλλεται καθημερινά (εκτός Δευτέρας και Τρίτης) στην αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου στον Μύλο Ματσόπουλο, η ταινία TA XIONIA TOY KΙΛΙΜΑΝΤΖΑΡΟ Ώρες προβολών καθημερινά 20.00 και 22.15 (εκτός Δευτέρας και Τρίτης)

Γενική είσοδος 5 , φοιτητικά –μαθητικά -ανέργων 4 €, ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ: 2 άτομα 7 € 2 φοιτητές-μαθητές- άνεργοι 5 € Πληροφορίες: Τηλ. 24310 20000, http://cine-mylos.blogspot.com, facebook/Δημοτικός Κινηματογράφος Τρικάλων

Βραβείο LUX 2011, του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. «Οι αξίες της ταινίας είναι οι αξίες της κοινωνικής δημοκρατίας», ανέφερε ο παραγωγός της ταινίας «Αδελφότητα, ισότητα, ελευθερία: εδώ εστιάζει η ΕΕ αλλά το τρίπτυχο κινδυνεύει». Κοινωνική 90' 

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Ρομπέρ Γκεντιγκιάν με τους: Ζαν-Πιερ Νταρουσέν, Αριάν Ασκαρίντ, Ζεράρ Μεϊλάν

Ο πολυβραβευμένος, Ρομπερ Γκεντιγκιάν παρουσιάζει ένα ακόμη εκλεκτό δείγμα λαϊκού σινεμά, έχοντας σταθερά στο πλευρό του τους αγαπημένους του ηθοποιούς. Με πηγή έμπνευσής του το ποίημα του Βίκτωρος Ουγκό «How good are the poor», ο Γαλλοαρμένιος κινηματογραφιστής θίγει ζητήματα όπως η δύναμη της συλλογικότητας και η αξία της οικογένειας, τα οποία στην εποχή της διεθνούς οικονομικής κρίσης, φαντάζουν πιο επίκαιρα από ποτέ.

Ένα ζευγάρι πενηνταπεντάρηδων, ο άντρας του οποίου έχει χάσει πρόσφατα τη δουλειά του, πέφτει θύμα ληστείας. Δεν ξέρει πώς να αντιδράσει όμως όταν διαπιστώνει ότι αυτή έχει οργανωθεί από έναν επίσης απολυμένο πρώην συνάδελφο του συζύγου, ο οποίος αναθρέφει μόνος τα δύο μικρά αδέρφια του.

ΚΡΙΤΙΚΕΣ:

Βασισμένο σε ένα ποίημα του Βίκτορ Ουγκώ, το σενάριο είναι συγκινητικό με την αναζωογονητική δύναμη ενός καθαρτικού κλάματος, δίχως την ανάγκη καμιάς μελό προσποίησης. Είναι επίσης από θέση και καρδιά αισιόδοξο, χωρίς να κλείνει τα μάτια στην πραγματικότητα γύρω του. Οι χαρακτήρες του Γκεντιγκιάν δεν είναι άγιοι, όμως έχουν κρατήσει ζωντανή την πιθανότητα της συγνώμης, της αγάπης, της τρυφερότητας. Σε έναν κόσμο που μοιάζει να τα έχει ξεχάσει, κι αυτό μόνο ίσως είναι αρκετό. Και σε ένα σινεμά που δείχνει να προτιμά πιο συχνά απ’ όσο θα χρειαζόταν την κυνική πλευρά, ο Μισέλ και η Μαρί-Κλερ έχουν κερδίσει το δικαίωμα να αποκαλούνται όχι χαρακτήρες, αλλά «ήρωες». Στις μέρες που ζούμε το παράδειγμά τους, το ίδιο το φιλμ του Γκεντιγκιάν μοιάζει απλά πολύτιμο. Γ.Κρασακόπουλος – athensvoice.

ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ, ΕΝΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ, ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΠΑΣΚΑΛ ΝΤΑΝΕΛ ΚΙ ΕΝΑ ΠΟΙΗΜΑ ΤΟΥ ΒΙΚΤΟΡ ΟΥΓΚΟ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΑΡΣΕΓΕΖΟ ΡΟΜΠΕΡ ΓΚΕΝΤΙΓΚΙΑΝ, ΤΟΝ ΓΑΛΛΟ ΚΕΝ ΛΟΟΥΤΣ, ΤΗΝ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΒΑΘΙΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΡΑΜΑ. ΑΠΛΟ ΣΙΝΕΜΑ "ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ", ΓΝΗΣΙΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ Η ΤΡΥΦΕΡΟΤΕΡΗ ΜΙΝΙ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ ΣΕΖΟΝ

Χρ. Μήτσης –Αθηνόραμα

ΣΤΗΛΗ ΘΕΑΜΑΤΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

CINE –ΜΥΛΟΣ

στο Μύλο Ματσόπουλου

Τηλ. 24310 20000

http://cine-mylos.blogspot.com 

facebook/Δημοτικος Κινηματογραφος Τρικαλων

από Πέμπτη 25-10

TA XIONIA TOY KΙΛΙΜΑΝΤΖΑΡΟ

«ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ ΣΕΖΟΝ»

«το φιλμ του Γκεντιγκιάν μοιάζει απλά πολύτιμο».

Ώρες προβολών καθημερινά 20.00 και 22.15

(εκτός Δευτέρας και Τρίτης)

Γενική είσοδος 5 , φοιτητικά –μαθητικά ανέργων 4 €,

ΣΙΝΕΑΚ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ:

ΚΥΡΙΑΚΗ,ΩΡΕΣ ΠΡΟΒ. 11.30 & 17.30

ΛΟΡΑΞ

(κινούμενα σχέδια-μεταγλωττισμένη)

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com