A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Τελευταία νέα πριν την κάλπη

E-mail Εκτύπωση PDF
ekloges22Τι είδα και τι έμαθα τις τελευταίες ώρες πριν ρίξω το ...βόλι. Δεν μπορώ να πιστέψω στη τελευταία συγκέντρωση του Πασόκ στο Σύνταγμα, σήκωναν τις πράσινες σημαίες, στρατολογημένοι πακιστανοί!

Είδα τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο και νόμιζα ότι επρόκειτο για προεκλογική συγκέντρωση στη κεντρική πλατεία της Ισλαμαμπαντ, ή διαδήλωση στην Κοιλάδα του Πεσαβάρ! Η ανανέωση του...

Σοσιαλιστικού Κινήματος, άρχισε με την προσέλκυση νέων... μελαμψών ψηφοφόρων!

Σκοτώνονται –μαθαίνω- στη Νέα Δημοκρατία γιατί για πολλοστή φορά το antinews που ανήκει στον Βασίλη Ζήση (μεταγραφή από Πασόκ σε Σαμαρά) έγραψε άρθρο επικριτικό κατά του Δημήτρη Αβραμόπουλου. Φυσικά ο Ζήσης δεν κάνει τίποτα, χωρίς να έχει πάρει άνωθεν εντολή, όπως και ορισμένοι άλλοι μπλόγκερ – θαμώνες της Συγγρού. Ο Αβραμόπουλος, εξαγριώθηκε, πήρε κάποια τηλέφωνα και το άρθρο απεσύρθη αφού πρώτα όμως ... εξυπηρέτησε τους σκοπούς του. Ο Αντώνης φοβάται πολύ, γιατί εάν επαληθευθούν τα δημοσκοπικά ευρήματα, τότε θα αποδειχτεί ότι έχει οδηγήσει τη Νέα Δημοκρατία στη μεγαλύτερη εκλογική καθίζηση που υπέστη από την εποχή που ιδρύθηκε. Γι' αυτό και θέλει από τώρα να ρίξει σκιές και ευθύνες, δεξιά και αριστερά του.

Μην κάνετε πίσω. Είδατε πώς μετέδωσε την αγωνία του Βερολίνου και του Σόιμπλε για την Ελλάδα το Mega channel. Είδατε πως φοβούνται την αλλαγή στο Παρίσι και την συντριβή των μνημονιακών δυνάμεων στην Ελλάδα. Φοβούνται, γιατί από την διαχείριση του προτεκτοράτου και όλων ημών των πειραματόζωων, κερδίζουν δισεκατομμύρια! Αντιληφθήκατε τώρα λοιπόν, γιατί ο Όλι Ρεν σπεύδει να μιλήσει για ανάπτυξη, βλέποντας την ανεργία να φουντώνει σε όλη την Ευρώπη. Έχουμε ήδη, περάσει στην πλήρη αμφισβήτηση της Γερμανικής ηγεμονίας και πρέπει να σπρώξουμε δυνατά και εμείς, εδώ!

Ελπίζω, με την βοήθεια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, να περνάτε προς όλες τις κατευθύνσεις, το μήνυμα ότι ο δικομματισμός και οι συνεργάτες των δυνάμεων κατοχής πρέπει να σαρωθούν οριστικά. Από τη Δευτέρα ο αγώνας θα συνεχιστεί και εδώ και στην Ευρώπη, αλλά με άλλες προϋποθέσεις... Οι εκλογές αυτές δεν είναι έχουν σχέση ούτε με την δεξιά ούτε με την αριστερά. Όπου και εάν ανήκατε, σήμερα ψηφίζετε για την πατρίδα και για την απομάκρυνση όλων αυτών των Ούννων, που έχουν αποκτήσει γραφεία στο υπουργείο οικονομικών και σε άλλα κτήρια του δημοσίου και κοιτάζουν με περιφρόνηση και ιταμό ύφος τους Έλληνες. Είναι ώρα να απαντήσουμε όλοι μαζί στη κ. Μέρκελ. Σε λίγο θα μας ακολουθήσει στον ξεσηκωμό, όλη η Ευρώπη...

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com