A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Νεκρός 24χρονος Καλαμπακιώτης

E-mail Εκτύπωση

Έπεσε σε χαράδρα με το αυτοκίνητό του έξω από τη Βλαχάβα

vlaxavaΜια νέα τραγωδία "χτυπά" την περιοχή μας καθώς ένα νέο παλικάρι, ηλικίας μόλις 24 χρονών, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε έφυγε από το δρόμο και έπεσε σε χαράδρα 500 μέτρων.
Σύμφωνα με το stagonnews σχετικά με το δυστύχημα που σημειώθηκε στο 13ο χιλ. Καλαμπάκας – βλαχάβας. Πρόκειται για έναν 24χρονο νεαρό ο οποίος κατάγεται από το Σκεπάρι Καλαμπάκας.

Ο άτυχος νεαρός γύριζε χθες το βράδυ στο σπίτι του όταν λίγο έξω από την Βλαχάβα Καλαμπάκας το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε (μόνος του) εξετράπη της πορείας του πέφτοντας αρχικά πάνω σε δέντρο και στην συνέχεια σε χαράδρα 500 μέτρων.

Σήμερα οι γονείς του άτυχου νεαρού ανησύχησαν  που δεν γύρισε στο σπίτι με αποτέλεσμα να αρχίσουν τις έρευνες για τον εντοπισμό του. Τελικά λίγο πριν τις 9 σήμερα το βράδυ εντοπίστηκε το αυτοκίνητο μαζί με το άψυχο σώμα του 24χρονου δέκα μέτρα μακριά από το αυτοκίνητο. 
Σύμφωνα με πληροφορίες ο θάνατος του νεαρού δεν ήταν ακαριαίος αφού προσπάθησε να βγει από την χαράδρα όμως λόγω των χτυπημάτων του δεν άντεξε και ξεψύχησε. Στο σημείο για τον απεγκλωβισμό της σωρού του 24χρονου έφθασαν άνδρες της Π.Υ. Καλαμπάκας και ασθενοφόρο ενώ τα αίτια του δυστυχήματος εξετάζει  ι το Α.Τ. Καλαμπάκας.

Πηγή/: stagonnews.gr

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com