A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Επιχειρηματικά Νέα από το Επιμελητήριο Τρικάλων

E-mail Εκτύπωση

epimelitirioΕλληνορωσικό Επιχειρηματικό Forum τον Απρίλιου 2013 στην Θεσσαλονίκη: Αιτήσεις Συμμετοχής μέχρι 30-11-2012

Το Επιμελητήριο Τρικάλων ενημερώνει τις επιχειρήσεις – μέλη του ότι το Ελληνορωσικό Κέντρο Ερμής και τα Επιμελητήρια Βιοτεχνικό Θεσσαλονίκης, Γρεβενών, Δράμας, Έβρου, Καβάλας, Κέρκυρας, Κοζάνης, Μαγνησίας, Ξάνθης, Σερρών, Τρικάλων και Χαλκιδικής σε συνεργασία με την Εταιρία Συμβούλων Alpha Plan, τα Ρωσικά Επιμελητήρια (Μόσχας, Ρωσίας, Αγίας Πετρούπολης), καθώς και Ρωσικούς Επιχειρηματικούς Φορείς, θα διοργανώσουν Επιχειρηματικό Ελληνορωσικό Forum στην Θεσσαλονίκη τον Απρίλιο 2013.

Στόχος του Επιχειρηματικού Forum είναι η προώθηση των εξαγωγών των Ελληνικών Επιχειρήσεων στη Ρωσική αγορά. Η εν λόγω διοργάνωση θα αποτελέσει ένα σημαντικό γεγονός για τον επιχειρηματικό κόσμο του τόπου μας και κατ’ επέκταση την παγκόσμια αγορά.

Το μεγαλύτερο μέρος του Επιχειρηματικού Forum θα καλυφθεί από Β2Β συναντήσεις μεταξύ Ελλήνων και Ρώσων επιχειρηματιών. Παράλληλα, θα γίνουν προτάσεις επενδύσεων στους τομείς Ενέργειας, Τουρισμού & Μεταποίησης στο πλαίσιο παράλληλων εκδηλώσεων και ενημερωτικών panels με την συμμετοχή διακεκριμένων ομιλητών που θα καλύψουν θέματα, αναφορικά σε τουριστικές υποδομές, επιχειρηματικότητα, εξωστρέφεια, κ.α.

Η συμμετοχή και κυρίως η υποστήριξή σας, είναι πολύ σημαντική για την ενίσχυση της εικόνας των Ελληνικών επιχειρήσεων αλλά και την αποδοτικότερη προώθηση των προϊόντων/υπηρεσιών τους.

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Επιμελητήριο Τρικάλων το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012 ώστε να αποσταλεί λίστα ενδιαφερόμενων Ελληνικών επιχειρήσεων στα Ρωσικά Επιμελητήρια, προς εκδήλωση αντίστοιχου ενδιαφέροντος επενδυτών και προγραμματισμό Β2Β συναντήσεων με Ρώσους επιχειρηματίες.

Να σημειωθεί ότι στο Επιχειρηματικό Forum θα συμμετέχει περιορισμένος αριθμός επιχειρήσεων καθώς και περιορισμένος αριθμός προϊόντων/υπηρεσιών ανά κλάδο.

Επισυνάπτεται η σχετική αίτηση συμμετοχής, η οποία πρέπει να συμπληρωθεί στην Ελληνική και στην Αγγλική γλώσσα και να αποσταλεί στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου.

Πληροφορίες: Σδρένια Σοφία, τηλ. 2431028189 (εσωτ. 106).

ΕΣΕΕ: Με κλείσιμο κινδυνεύουν κι άλλες εμπορικές επιχειρήσεις

Κάτω από τις 700.000 θέσεις εργασίας, για πρώτη φορά από το 1999, διαμορφώθηκε η απασχόληση στο εμπόριο, σύμφωνα με τα στοιχεία της ετήσιας έκθεσης ελληνικού εμπορίου 2012, που παρουσιάστηκε χθες από τον πρόεδρο της ΕΣΕΕ. Συγκεκριμένα, τον τελευταίο χρόνο, το εμπόριο απώλεσε 93.500 θέσεις εργασίας, συγκεντρώνοντας μόλις 673.400 απασχολουμένους. Την ίδια ώρα, σύμφωνα με εκτιμήσεις των ίδιων των εμπόρων, το 2013 αναμένεται άμβλυνση της έντασης του φαινομένου των «λουκέτων», στα επίπεδα του 2011. Οι πωλήσεις και τα μεικτά κέρδη σημείωσαν για τρίτο συνεχές έτος πτώση, κατά 7,3% και 12,2% αντίστοιχα. Το ποσοστό μεικτού κέρδους περιορίστηκε σε 19,1%. Πτώση πωλήσεων και μεικτών κερδών καταγράφηκε και στους τρεις τομείς του εμπορίου. Οι ζημίες των εμπορικών εταιρειών ξεπέρασαν το 1 δισ. ευρώ και ήταν σχεδόν πενταπλάσιες σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Κανένας τομέας του εμπορίου δεν ήταν κερδοφόρος, ενώ το βαρύτερο πλήγμα δέχθηκε το χονδρικό εμπόριο.

Βιομηχανία: Πτώση νέων παραγγελιών και αύξηση του τζίρου

Πτώση 11,4% παρουσίασε, σύμφωνα με την ΕΛ.ΣΤΑΤ, ο Γενικός Δείκτης Νέων Παραγγελιών στη Βιομηχανία σε ετήσια βάση τον Σεπτέμβριο του 2012, έναντι αύξησης 3,8% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του έτους 2011 προς το 2010. Παράλληλα, ο Γενικός Δείκτης Κύκλου Εργασιών στη Βιομηχανία του μηνός Σεπτεμβρίου 2012, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Σεπτεμβρίου 2011, παρουσίασε αύξηση 5,3%, έναντι αύξησης 19,9% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του έτους 2011 προς το 2010.

Άλμα εξαγωγών το πρώτο οκτάμηνο

Σημαντική άνοδο παρουσίασαν οι εξαγωγές της Ελλάδας και της Πορτογαλίας στους πρώτους οκτώ μήνες του έτους, δίνοντας ώθηση στο εμπορικό πλεόνασμα της Ευρωζώνης και εγείροντας ελπίδες για ανάκαμψη στον ευρωπαϊκό Νότο. Από τα προκαταρκτικά στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Eurostat, προκύπτει ότι το εμπορικό πλεόνασμα στη ζώνη του ευρώ διευρύνθηκε τον Σεπτέμβριο στα 9,8 δισ. ευρώ από 1,7 δισ. ευρώ που ήταν ένα χρόνο νωρίτερα.

ΕΚΘΕΣΕΙΣ – ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Ενδιαφέρον Βουλγαρικών εταιρειών για εισαγωγές  προϊόντων από Ελλάδα

Η Πρεσβεία της Ελλάδος στη Σόφια – Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων ανακοινώνει ότι οι επιχειρήσεις – μέλη του Επιμελητηρίου έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν για το ενδιαφέρον Βουλγαρικών Εταιρειών για εισαγωγές προϊόντων από Ελλάδα (Σεπτέμβριος –Οκτώβριος 2012).

Πληροφορίες:κ. Κωνσταντίνος Αδάμ, ΔΓΔ’ – Τηλ. 35 92 9447959,9447790, fax.35 92 9505375

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Ενδιαφέρον Τυνησιακών Εταιριών για εισαγωγές από την Ελλάδα

Η Πρεσβεία της Ελλάδος στην Τύνιδα - Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων ανακοινώνει ότι οι επιχειρήσεις – μέλη του Επιμελητηρίου έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν για το ενδιαφέρον Τυνησιακών Εταιριών για εισαγωγή από την Ελλάδα βάμβακος, ντένιμ, μαρμάρου, ειδών υδρομασάζ, ζιζανιοκτόνων, τεχνογνωσίας για τη συσκευασία του ελαιολάδου και τη συντήρηση της επιτραπέζιας ελιάς στο πλαίσιο των Εκθέσεων TEX-MED 2012, SIAT 2012 και του Συνεδρίου για δομικά υλικά Batimaghreb 2012.

Σε συνέχεια ανωτέρω σχετικών, προέκυψαν αιτήματα ζήτησης εισαγωγής ελληνικών προϊόντων στην Τυνησία, τα οποία έχουν δημοσιευτεί στο ιστότοπο AGORA του Υπουργείου Εξωτερικών στην διεύθυνση  www.agora.mfa.gr/tn114

Πληροφορίες:0021671 288411, 846632, fax. 00216 71789518

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. /

Έκθεση εορταστικών ειδών

Η Διεθνής Έκθεση για διακόσμηση Εορταστικών Εκδηλώσεων & Εποχιακής Διακόσμησης «Christmasworld- Ο κόσμος του εορταστικού στολισμού», θα διεξαχθεί στην Φρανκφούρτη, της Γερμανίας, από 25 έως 29 Ιανουαρίου 2013.

Πληροφορίες: Messe Frankfurt Greece, Γραφεία Έκθεσης Φρανκφούρτης στην Ελλάδα-Τηλ. 2106090525, fax.2106090527

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Έκθεση «PaperWorld 2013»

Η Διεθνής Έκθεση χαρτικών, σχολικών ειδών, γραφικής ύλης, αναλώσιμων γραφείου και υπολογιστών «PaperWorld 2013», θα διεξαχθεί στη Φρανκφούρτη, της Γερμανίας  από 26 έως 29 Ιανουαρίου 2013.

Πληροφορίες: Messe Frankfurt Greece, Γραφεία Έκθεσης Φρανκφούρτης στην Ελλάδα -Τηλ. 2106090525, fax.2106090527

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Επιχειρείστε  ηλεκτρονικά!

Γίνετε  μέλος στο Portal του  Επιμελητηρίου και  αποκτήστε μοναδικά προνόμια ΔΩΡΕΑΝ:

•    Δημιουργήστε την  δική σας ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ (Micro-site)

•    Αποκτήστε το δικό σας εταιρικό e-mail

•    Άμεση και Συνεχής  Επιχειρηματική Ενημέρωση

•    Πληρωμή των συνδρομών  σας Online

…και  άλλα πολλά, με ένα  μόνο ΚΛΙΚ. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Επιμελητήριο Τρικάλων: 24310-27493, 24310-25004, e-mail: info @ trikala-chamber.gr

ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΜ/ΡΙΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 17.00 ΈΩΣ 20.00.

ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΑΠΟ 18.00 ΈΩΣ 20.00 ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΑΠΟ 19.00 ΈΩΣ 20.00.

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com