A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ

E-mail Εκτύπωση PDF

paterasΚαταιγισμό από πολιτικά και οικονομικά γεγονότα δέχεται σε καθημερινή βάση ο πολίτης από τα Μ.Μ.Ε. του κέντρου και της επαρχίας. Ένα μικρό μέρος αυτών των πληροφοριών πράγματι ενημερώνει την κοινωνία, για να μάθει την αλήθεια των όσων γίνονται γύρω της, ενώ το μεγάλο κομμάτι αυτών βομβαρδίζει για να γίνει η πλύση εγκεφάλου και να επιτευχθεί ο σκοπός των κρατούντων, που είναι η παραπληροφόρηση και η παραπλάνηση. Η πρώτη περίπτωση έχει να κάνει με την τυφλή βία, που όλοι αποδοκιμάζουν, και που δεν ταιριάζει σε μια δημοκρατική χώρα. Ο λαός θέλει Δημοκρατία με... Νόμο κι όχι Δημοκρατία χωρίς νόμους. Δεν μπορεί κανένας ούτε να κλέβει το κράτος, να γίνεται πάμπλουτος και να έχει την παραγραφή των εγκλημάτων με συνταγματική κάλυψη, ούτε φυσικά να σκοτώνει συμπολίτες, να καίει περιουσίες αθώων επαγγελματιών και να πυροβολεί προς στόχους πολιτικούς και μη πολιτικούς και να μένει ατιμώρητος.
Η δεύτερη περίπτωση έχει σχέση με την προπαγάνδα ή την Γκεμπελική πλύση εγκεφάλου. Με την πολιτική αυτή οι εκάστοτε κρατούντες θέλουν να αποπροσανατολίσουν την κοινωνία από τα καθημερινά και έντονα προβλήματα, που συσσωρεύουν σ' αυτήν οι αποτυχημένες οικονομικές και κοινωνικές παρεμβάσεις των εκάστοτε κυβερνήσεων.
Σ' αυτήν την κατηγορία υπάγεται η πάγια τακτική του να συγκροτεί η Βουλή επιτροπές προανακριτικές ή Ανακριτικές, για να κοροϊδέψει τον λαό και στο τέλος βγαίνουν όλοι τους... Λάδι...! Το ίδιο τροπάρι ακούγεται τελευταία και για το Μεγάλο Φαγοπότι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Μιλούν για ΣΔΟΕ, για μαύρο χρήμα, για μεγάλο πλουτισμό, για τεράστια περιουσία, για μεγάλες καταθέσεις και για μεγάλης έκτασης φοροδιαφυγή, λες και όλα αυτά ήρθαν ξαφνικά στην ζωή μας.
Αυτά που τα γνώριζε και η κουτσή Μαρία σ' αυτήν την χώρα, μας τα παρουσιάζουν τώρα τα Μ.Μ.Ε. ως πρωτοφανή, πρωτάκουστα και απροσδόκητα, προκειμένου να εκτονώσουν δύσκολες πολιτικές καταστάσεις και για να αποφύγουν ενδεχομένως κοινωνική έκρηξη. Όλοι οι πολίτες, γνώριζαν πως η πλειοψηφία των Υπουργών, Υφυπουργών, Βουλευτών Γενικών Γραμματέων, Προέδρων ΔΕΚΟ, Περιφερειαρχών, Νομαρχών και Δημάρχων ήταν ΚΛΕΦΤΕΣ και όλο αυτό το σάπιο σύστημα δούλευε με ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ. Έχουν άδικο οι Γερμανοί που λέγουν «μακριά από το Πολιτικό και Οικονομικό Κατεστημένο της Ελλάδας;»
To τραπέζι, που στρώθηκε στη χώρα μας για τέσσερες δεκαετίες, ήταν Λουκούλιο γεύμα, με πάρτι εκατομμυρίων για πολιτικούς και διαπλεκόμενους, και το γνώριζαν όλοι εντός και εκτός της χώρας μας. Το μόνο εγκληματικό στην όλη αυτή τραγική ιστορία είναι πως το πληρώνει ο δυστυχής και φτωχός κοσμάκης αυτής της χώρας, γιατί τον είχανε κάνει κι αυτόν εξάρτημα του αισχρού πελατειακού κράτους.
Η παραπομπή μόνο τον Γιώργου Παπακωνσταντίνου και τα όσα θλιβερά έγιναν στην Βουλή των Ελλήνων, η λειτουργία της οποίας έμοιαζε λίγο με ΤΣΙΡΚΟ, δείχνουν πως ακόμα και τώρα, που ο λαός λιμοκτονεί οι Βουλευτές και τα κόμματα παίζουν τα δικά τους... πολιτικά παιχνίδια που είναι πολύ επικίνδυνα τόσο για τους ίδιους και για τους πολίτες όσο και για την ρημάδα ... την Δημοκρατία....!

Γράφει ο Δρ. ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ, D.Ed., M.Ed., Ph.D
Δημοτικός Σύμβουλος – Πολιτευτής

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com