A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

5 στους 100 "πελάτες" των ιερόδουλων με Aids μολύνθηκαν

E-mail Εκτύπωση PDF
  • AIDSΔεκαπλασιάστηκαν οι εξετάσεις για AIDS στον ιδιωτικό τομέα
  • Πάνω από 6.000 τηλεφωνήματα τρόμου στο ΚΕΕΛΠΝΟ από άνδρες που έκαναν σεξ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ
  • Το 90% από αυτούς είναι έλληνες!

Tα πρώτα στοιχεία είναι συγκλονιστικά! Με τρόμο αντίκρυσαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έκαναν οι υπεύθυνοι του ΚΕΕΛΠΝΟ, σε 100 άνδρες που είχαν συνευρεθεί ερωτικά ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ με τις ιερόδουλες με AIDS.

Σύμφωνα με αυτά, οι 5 στους 100 αποδείχθηκε ότι είχαν κολλήσει τη νόσο. Και το πιο συγκλονιστικό ακόμα είναι ότι δεν έχουν στα χέρια τους τις εξετάσεις που έγιναν για AIDS στον ιδιωτικό τομέα και οι οποίες δεκαπλασιάστηκαν!

Την αποκάλυψη ότι ήδη μολύνθηκαν οι πρώτοι «πελάτες» των ιερόδουλων έκανε ο ίδιος ο Ανδρέας Λοβέρδος ο οποίος όπως είπε εκτελεί χρέη υπηρεσιακού υπουργού Υγείας. Και να σκεφτεί κανείς ότι από το ΚΕΕΛΠΝΟ εξετάσθηκαν μόλις 100 και οι υπόλοιποι πελάτες σπεύδουν στον ιδιωτικό τομέα.

Πάντως στο ΚΕΕΛΠΝΟ 6.000 άτομα έχουν τηλεφωνήσει και ζητούν βοήθεια καθώς έχουν έρθει σε επαφή με τις εκδιδόμενες χωρίς προφύλαξη. Το 85% με 90% των ανδρών αυτών είναι Έλληνες.

Δεν είναι τυχαίο ότι στον ιδιωτικό τομέα δεκαπλασιάστηκαν οι εξετάσεις για το Aids τις τελευταίες ημέρες, όπως σημείωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος, γεγονός που αποδεικνύει ότι αμέτρητοι άνδρες έκαναν σεξ με εκδιδόμενες χωρίς προφύλαξη.

Μέχρι στιγμής τα κρούσματα στις εκδιδόμενες γυναίκες που εντοπίσθηκαν τις τελευταίες ημέρες φθάνουν τα 29 καθώς μόλις χθες βρέθηκαν άλλες 5 μολυσμένες. Από αυτές οι 28 εκδίδονταν στο δρόμο και μία Ρωσίδα σε οίκο ανοχής.

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι τα τελευταία 24ωρα αποσύρθηκαν από τις παράνομες πιάτσες του έρωτα οι Ελληνίδες και οι ξένες ιερόδουλες και πλέον στο δρόμο βρίσκονται μόνο οι χρήστριες.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος επανέλαβε ότι θα πρέπει να τιμωρούνται και οι «πελάτες» των εκδιδόμενων γυναικών όταν κάνουν σεξ χωρίς προφύλαξη μαζί τους.

iatropedia.gr

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com