A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Σύσκεψη περιφερειάρχη με τα στελέχη της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Θεσσαλίας

E-mail Εκτύπωση PDF

agorastosΚώστας Αγοραστός: «Συνεχίσουμε με ακόμα μεγαλύτερη ένταση τη δουλειά, που κάνουμε για να υπάρξουν απτά αποτελέσματα στην κοινωνία και την τοπική οικονομία»

Σύσκεψη με τα στελέχη της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Θεσσαλίας είχε ο περιφερειάρχης κ. Κώστας Αγοραστός στα πλαίσια και της διαδικασίας προγραμματισμού για την τρέχουσα χρονιά. Ο περιφερειάρχης ευχαρίστησε όλα τα στελέχη για τη συνεργασία αλλά και για την επιτυχημένη πορεία που κατέγραψε η απορροφητικότητα του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας. Όπως ανέφερε ο κ. Κ. Αγοραστός:
«Ο προϋπολογισμός του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας ανέρχεται 497 εκ. ευρώ Δημόσια Δαπάνη. Στο τέλος του 2012, η απορρόφηση στο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας, έφτασε στο ποσό των 521 εκ. ευρώ που αντιστοιχεί σε ποσοστό 57,26%. Οι δαπάνες όλου του προγράμματος εντός του 2012 ήταν 114 εκ. ευρώ , αντί στόχου που είχε τεθεί από το Υπουργείο στα 82 εκ. ευρώ. Η Διαχειριστική Αρχή στο τέλος του 2012, ως μέρος του συνολικού ποσού, έφτασε σε απορρόφηση ύψους 175 εκ. ευρώ που αντιστοιχεί σε ποσοστό 46% με τις δαπάνες εντός 2012 να φτάνουν τα 94 εκ. ευρώ. Επίσης η Διαχειριστική Αρχή:

  •  Με την εν ισχύ σήμερα «εκχώρηση», διαχειρίζεται πόρους 381 εκ.ευρώ.
  •  Επίσης, η διαχειρίζεται πόρους και έργα του ΕΠΠΕΡΑΑ (43 εκ.ευρώ) και του ΕΠΑΝΑΔ (ΤΟΠΣΑ – 8,5 εκ.ευρώ).
  •  Εντός του 2012, έγινε πλήρης εργασία ολοκλήρωσης των ημιτελών έργων του Γ΄ Π.Ε.Π. Θεσσαλίας.
  •  Ενώ στο Β΄ εξάμηνο του 2012, υπήρξε πλήρης εργασία προετοιμασίας νέας προγραμματικής περιόδου.
  •  Υπήρξε ακόμη, πλήρης συνεργασία με όλους τους Φορείς για προετοιμασία νέων έργων.
  •  Παράλληλα έγινα εγκαίρως όλες οι ενέργειες που απαιτούνται για εξασφάλιση πιστώσεων και χρηματοδοτήσεων στα έργα, έως και την πληρωμή τους και καταχώρηση αυτών στο ΟΠΣ.

Κλείνοντας ο κ. Κώστας Αγοραστός σημείωσε ότι το 2013 πρόκειται να είναι μια δύσκολη χρονιά κατά την οποία απαιτείται στενότερη συνεργασία με όλους τους φορείς έτσι ώστε να προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς και να αντιμετωπίζεται άμεσα τα όποια ζητήματα δημιουργούνται. «Έχουμε σχέδιο και ξέρουμε που βαδίζουμε. Να συνεχίσουμε με ακόμα μεγαλύτερη ένταση τη δουλειά, που κάνουμε για να υπάρξουν απτά αποτελέσματα στην κοινωνία και την τοπική οικονομία», σημείωσε χαρακτηριστικά.

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com