A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΜΕΓΑΛΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΤΗΝ 5η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΧΟΡΩΔΙΩΝ

E-mail Εκτύπωση PDF

sxolioAΑρχίζει αύριο Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013 στις 7 μ.μ. στη μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων του THESSALIKON GRAND HOTEL η 5η Πανελλήνια Συνάντηση Σχολικών Χορωδιών με μεγάλη συμμετοχή από τη Θεσσαλία. Στο μεγαλύτερο Χορωδιακό Φεστιβάλ της Ελλάδας συμμετέχουν οι παρακάτω Σχολικές Χορωδίες της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας:
1) Η Χορωδία του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σοφάδων (Διευθύντρια Αριστέα Παπαδημητρίου) με Διευθύντρια την Καθηγήτρια Μουσικής Έλενα Παπακώστα στην επίσημη έναρξη αύριο Παρασκευή 22/2/2013, 1η ημέρα της 5ης Πανελλήνιας Συνάντησης Σχολικών Χορωδιών.
2) Η Χορωδία του 4ου Δημοτικού Σχολείου Καρδίτσας (Διευθυντής Ηλίας Παπασακελαρίου) με Διευθύντρια την Καθηγήτρια Μουσικής Αγορίτσα Τσουκαλά επίσης στην επίσημη έναρξη αύριο Παρασκευή 22/2/2013, 1η ημέρα της 5ης Πανελλήνιας Συνάντησης Σχολικών Χορωδιών.
3) Η Χορωδία του 3ου και 13ου Δημοτικού Σχολείου Καρδίτσας (Διευθυντής Αθανάσιος Γκιουλέκας) με Διευθύντρια Μουσικής την Καθηγήτρια Ελένη Ματθαιοπούλου το Σάββατο 23/2/2013, 2η ημέρα της 5ης Πανελλήνιας Συνάντησης Σχολικών Χορωδιών.
4) Η Χορωδία του 6ου Δημοτικού Σχολείου Καρδίτσας (Διευθυντής Καλύβας Ιωάννης) με Διευθύντρια Μουσικής την Καθηγήτρια Σόνια Κοζιού την Κυριακή 24/2/2013, 3η ημέρα της 5ης Πανελλήνιας Συνάντησης Σχολικών Χορωδιών.
5) Η Χορωδία του 1ου Γυμνασίου Σοφάδων (Διευθύντρια Βλόντζου Ελένη) με Διευθύντρια Μουσικής την Καθηγήτρια Χριστίνα Γιαννέλου την Κυριακή 24/2/2013, 3η ημέρα της 5ης Πανελλήνιας Συνάντησης Σχολικών Χορωδιών.
6) Η Χορωδία του 3ου Γυμνασίου Καρδίτσας (Διευθύντρια Αναστασία Τσιούντου) με Διευθυντή Μουσικής τον Καθηγητή Άγγελο Παλαπέλα τη Δευτέρα 25/2/2013, 4η ημέρα της 5ης Πανελλήνιας Συνάντησης Σχολικών Χορωδιών.
7) Η Χορωδία του 8ου Δημοτικού Σχολείου Καρδίτσας (Διευθυντής Βασίλης Γάκιας) με Διευθύντρια Μουσικής την Καθηγήτρια Κωνσταντίνα Εγγλέζου την Τρίτη 26/2/3013, 5η ημέρα της 5ης Πανελλήνιας Συνάντησης Σχολικών Χορωδιών.
8) Η Χορωδία του Μουσικού Γυμνασίου Καρδίτσας (Διευθυντής Χρήστος Παπαθανασίου) με Διευθύντρια Μουσικής την Καθηγήτρια Ζωή Αθανασίου την Τετάρτη 27/2/2013, 6η ημέρα της 5ης Πανελλήνιας Συνάντησης Σχολικών Χορωδιών.
9) Η Χορωδία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σοφάδων (Διευθυντής Σωτήρης Αντωνίου) με Διευθύντρια Μουσικής την Καθηγήτρια Έλενα Παπακώστα την Παρασκευή 1/3/2013, 8η ημέρα της 5ης Πανελλήνιας Συνάντησης Σχολικών Χορωδιών.

sxolioBΣυμμετέχουν οι παρακάτω Σχολικές Χορωδίες των Τρικάλων:
1) Η Χορωδία του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων (Διευθυντής Βασίλειος Παπακώστας) με Διευθυντή Μουσικής τον Καθηγητή Μιχάλη Ζαχαρτζή στην επίσημη έναρξη αύριο Παρασκευή 22/2/2013, 1η ημέρα της 5ης Πανελλήνιας Συνάντησης Σχολικών Χορωδιών.
2) Η Χορωδία Ομοίων Φωνών Τρικάλων (Διευθυντής Βασίλειος Παπακώστας) με Διευθύντρια Μουσικής την Καθηγήτρια Φιλαρέτη Φροξυλιά στην επίσημη έναρξη αύριο Παρασκευή 22/2/2013, 1η ημέρα της 5ης Πανελλήνιας Συνάντησης Σχολικών Χορωδιών.
10) Η Χορωδία του 1ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων <<Δωρόθεος Σχολάριος>> (Διευθυντής Δημήτριος Νταούλας) με Διευθύντρια Μουσικής την Καθηγήτρια Μαρία Λαμπρίδη την Τετάρτη 27/2/2013, 6η ημέρα της 5ης Πανελλήνιας Συνάντησης Σχολικών Χορωδιών.

Συμμετέχει η παρακάτω Σχολική Χορωδία του Βόλου:
Μουσικού Σχολείου Βόλου (Διευθύντρια Αρετή Τζανετοπούλου) με Διευθύντρια Μουσικής την Καθηγήτρια Ευμορφία Νεύρου (για τη Χορωδία) και την Ιλεάννα- Μαρία Μαρδά (για την Ορχήστρα) την Κυριακή 24/2/2013, 3η ημέρα της 5ης Πανελλήνιας Συνάντησης Σχολικών Χορωδιών.

Συμμετέχουν οι παρακάτω Σχολικές Χορωδίες της Λάρισας:
1)Η Χορωδία του 13ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας (Διευθυντής Σίμος Αστέριος) με Διευθύντρια Μουσικής την Καθηγήτρια Ευτυχία Κασιάρη την Τρίτη 26/2/2013, ημέρα 5η ημέρα της 5ης Πανελλήνιας Συνάντησης Σχολικών Χορωδιών.
2)Η Χορωδία του 5ου Γυμνασίου Λάρισας (Διευθύντρια Ζωή Δεληζώνα) με Διευθύντρια Μουσικής την Καθηγήτρια Δώρα Τερζούδη την Τετάρτη 27/2/2013, 6η ημέρα της 5ης Πανελλήνιας Συνάντησης Σχολικών Χορωδιών.

Ο γνωστός παρουσιαστής της τηλεόρασης Αλέξης Κωστάλας και παλαιός φίλος του Διεθνούς Χορωδιακού Φεστιβάλ Καρδίτσας θα είναι ο παρουσιαστής της 5ης Πανελλήνιας Συνάντησης Σχολικών Χορωδιών.
Κορυφαίες προσωπικότητες όπως ο Θεόδωρος Αντωνίου, διάσημος Συνθέτης και Μαέστρος, Καθηγητής σύνθεσης του Πανεπιστημίου της Βοστώνης (ΗΠΑ), η Μιράντα Καλδή Αντιπρύτανης του Ιονίου Πανεπιστημίου και καθηγήτρια στην έδρα της διεύθυνσης του Τμήματος Μουσικών Σπουδών της Κέρκυρας , θα παρευρεθούν ως μέλη της Διεθνούς Καλλιτεχνικής Επιτροπής μαζί με άλλους έλληνες και ξένους συναδέλφους τους στην 5η Πανελλήνια Συνάντηση Σχολικών Χορωδιών Καρδίτσας.

Η καρδιά της Μουσικής – Χορωδιακής Ελλάδας θα χτυπά στην Καρδίτσα για δέκα (10) μέρες από αύριο Παρασκευή.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ: ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΥ-ΟΠΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΜΑΚΡΗ-PRITSAS ENERGY- ΣΙΔΗΡΑ ΜΠΕΤΑ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ Ι. - ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ- ΤΡΙΚΚΗ- ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ- ΒΛΑΧΟΣmonotiki –ΞΕΝΟΣ ENERGY GROUP- MAX GAZ ΜΑΚΡΗΣ Χ.

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com