A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΠΡΩΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ

E-mail Εκτύπωση PDF

Η περίπτωση του Αντώνη Μπαλή
mpalisΣυκοφαντημένη όσο λίγες έννοιες η επιχειρηματικότητα στη χώρα μας και σε αρκετές περιπτώσεις ίσως όχι άδικα. Όμως τώρα έχουμε περάσει αλλού, στα όρια του παραλογισμού. Είδαμε με θλίψη τις τελευταίες ημέρες να σύρεται στα κρατητήρια της Ασφάλειας Τρικάλων, κατά τρόπο απαράδεκτο, ένας Θεσσαλός (Τρικαλινός) επιχειρηματίας που για αρκετά χρόνια είχε σημαντικότατη συνεισφορά στην οικονομία της περιοχής.
Η περίπτωση του Αντώνη Μπαλή μοιάζει με τις χιλιάδες των ελεύθερων επαγγελματιών που «έπεσαν έξω» και τώρα απλώς αγωνιούν για την καθημερινή τους επιβίωση, αλλά πίσω της έχει μια ιστορία που δεν μπορείς να αγνοήσεις.
Έδωσε μεροκάματο σε εκατοντάδες σπίτια, στα Τρίκαλα και αλλού, μέσα από τα καταστήματα σούπερ μάρκετ που δημιούργησε. Πλήρωσε εκατομμύρια φόρους και ασφαλιστικές εισφορές στο πολύπαθο ελληνικό κράτος και τροφοδότησε με ρευστό την αγορά μέσω των προμηθευτών που συνεργάστηκε. Τελικά δεν τα κατάφερε. Στον αγώνα για να κρατήσει ζωντανή την επιχείρησή του άφησε χρέη έναντι του δημοσίου. Να τιμωρηθεί. Να δημευτούν όλα τα περιουσιακά του στοιχεία, ακόμα και το σπίτι που μένει. Όμως μέχρι εκεί! Υπάρχει μεγαλύτερη τιμωρία για έναν επαγγελματία που χάνει την επιχείρησή του και όλη την περιουσία του; Δεν νομίζουμε. Να τραβολογάς στα δικαστήρια και να φορτώνεις με ποινές έναν άνθρωπο που αποδεδειγμένα δεν έχει πια να πληρώσει είναι άδικο και προσβάλει τον πολιτισμό μια σύγχρονης χώρας.
Δεν είναι μόνο αυτό. Είναι υποκριτικό και προκλητικό να κυνηγάς τον κάθε Μπαλή και να αφήνεις να κυκλοφορούν ελεύθεροι οι γνωστοί, κατ΄ επάγγελμα απατεώνες, που έστησαν ολόκληρες φάμπρικες παραγωγής πλαστών τιμολογίων! Πρέπει να διαχωριστούν οι περιπτώσεις εκείνων που έπαιξαν και έχασαν, από τους λωποδύτες αεριτζήδες που παντελόνιασαν το χρήμα και σήμερα διαβιούν πολυτελώς. Και προς την κατεύθυνση αυτή θα πρέπει επιτέλους να κινηθούν αποφασιστικά και οι συλλογικοί εκφραστές της αγοράς όπως είναι τα επιμελητήρια, οι εμπορικοί σύλλογοι, οι σύνδεσμοι βιομηχανιών, οι ΕΒΕ κ.λ.π. Το πογκρόμ που έχει εξαπολυθεί τελευταία κατά των πάσης φύσεως πένητων και ανυπεράσπιστων επαγγελματιών πρέπει να σταματήσει. Και ταυτόχρονα ο διωγμός τους να πάψει να αποτελεί βολικό άλλοθι για την ανικανότητα και την ενοχή κάποιων άθλιων πολιτικών οι οποίοι δεν κατάφεραν να νοικοκυρέψουν τα οικονομικά της χώρας...

Εφ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (Κώστας Τόλης)

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com